Category Archives: Dating verkkosivuilla Kitee

  Sanna perskarvat naisella

  Jollei niitä ole ihan kamalasti, voi niitä koittaa nyppiä vaikka pinseteillä suihkun jälkeen kun iho on vähän pehminnyt. Sitten ajelun jälkeen voi pyyhkiä ne ajellut alueet esim. Skin Doctorsin karvojen kasvua hidastavalla liuoksella. Se voi pikkuisen kirvellä mutta tuntuu auttavan oikeasti.

  Joillain jopa vähenee karvan kasvu tai loppuu kokonaan. D eli APUA, mikä neuvoksi? Kun oot ajellu sun karvojas sieltä sisäreisistä,niin susta voi vaan tuntua,että ne kasvaa entistä tuuheempina takaisin. Koska sun silmä on vähän aikaan tottunu karvattomuuteen,niin sitte ku ne alkaa kasvaa takaisin niin kaikki näyttää pusikolta.

  Mutta mulla on kanssa ihan sama ongelma,ku sullakin,vaik taitaa olla viel pahempi. Ja musta tuntuu,että mitä enemmän ikää tulee niin sen tummempina ne karvatki tulee. Oonpa tässä havainnu myös muutaman tummanharmaan viiksikarvanki,ja myös käsikarvatkin on alkanu saamaan hieman tummaa sävyä,vaikka niitä en ole edes ikipäivinä ajellu. Ja mä oon kans tästä vaivasta saannu kärsiä monta vuotta,eikä kehtaa näyttäytyä missään uimahalleissa,tai yleisillä uimarannoilla.

  Mut keskusteltiin mun karvaongelmasta,ja se ei häntä haitannut,jotenka ehkä olen sitte saannu jotenkin ainutlaatuisen miehen. Kummankin kirjoittajan kannattaisi käväistä siellä omalla gynekologilla ja valittaa tuosta yltyneestä ja vääriin paikkoihin levinneestä karvankasvusta. Mahdollisesti syynä on jokin hormonihäiriö, joka pitäisi ensin tutkia. Gynekologi kyllä osaa sanoa onko karvoitus normaalin rajoissa ja laboratoriokokeilla voi varmistaa mitkä on hormonitasot. Mikähän mahtaa olla kun persereikää kutittaa ihan vitusti,jylli-pete kävi kylässä ja sen jälkeen on koloon kutitellunna ihan kun olis joku ransu tökkässynä jotain sinne koloon,ihan himona kattelin sitä ja sanoin juu pistä vaan sitä paskaa huulille ja revi siitä huumoria!

  Olen koko ikäni etsinyt Naista kenellä on karvoja kaikkialla. Siis mulla on todellakin sama ongelma ja häpeilen sitä kuollakseni. Vahauttamassa oon käyny pariin otteeseen, mutta iho vaan herkistyi entistä enemmän enkä tiedä kumpi on pahempi, musta karva vai isot punaiset näppylät.

  En tiedä teenkö tästä itselleni isompaa ongelmaa kuin se oikeasti onkaan mutta en uskalla edes rannalle mennä kun tuntuu että karvat lepattaa tuulessa ja kaikki näkee. Kesän ilot menee täysin harakoille kun ei voi rauhassa olla kun koko ajan miettii että missä asennossa on, näkykkö kasvusto jne..

  Laseriakin olen kokeillut mutta eipä oo mulla auttanut Sanon aina kavereilleni olevani maailman karvaisin nainen- ne vähän nauraa ja sanoo nähneensä karvaisempiakin. Kuulemma Guinessin ennätyskirjassa nääs.. Olen poistanut sokeroinnilla satojen naisen intiimikarvoja, ihan perskarvoja myöten.

  En missään nimessä suosittele sheivaamista paitsi jos nyt on kiire ja on pakko saada nopeesti karvoja pois. Varsinkin intiimialueen höylääminen aiheuttaa sängen ja se vasta rupee hiertää ja kutisee!!!

  Ite käyn sokeroinnissa sillon tällöin poistattamassa ja olen huomannut että karvankasvu on heikentyny. Eli suosittelen kaikille varaamaan ajan brasilialaiseen sokerointiin: Voi kuullostaa epämukavalta mutta kyllä ammattilainen osaa ja on nähny paljon: Mulla kasvaa muutamia hyvin tummia karvoja nännien ympärillä, navan alla kolmisenkymmentä ihan kunnon mustaa karvaa ja alapääkarvat on runsaat ja paksut.

  Toi perseosasto on myös jossain vaiheessa valjennut mulle. Että oho - niitähän on sielläkin ja laajalti Oon käyny hormonilääkärillä testeissä, eikä mun hormoneissa oo mitään vikaa. Kaikki on tasapainossa ja hän totesi, että "tää on vaan sellanen ominaisuus mikä sulla on". Nyt oon kohta 40v ja alkanut oikeesti saada sellaista tervettä ylpeyttä - että tilanne on tää ja mä oon kuitenkin kaikin puolin ihan normaali ja terve ihminen. Mun yks hyvä miespuoleinen ystävä on takonut mulle päähän, että "ketään EI kiinnosta sun karvat - sillä EI oo väliä".

  Ja musta on jo jonkin aikaa oikeasti tuntunut, että mun ei tarvi pyydellä anteeksi niitä ominaisuuksia, joita mulla luonnostaan on. Ja mua itse asiassa loukkaa ajatus siitä, että joku kehtaisi kauhistella jotain, mikä nyt vaan yksinkertaisesti on ihmisyyteen kuuluvaa. Mä en oo olemassa muokatakseni itseäni jonkin oudon ihanteen mukaiseksi, enkä halua suhdetta ihmiseen, joka hyväksyisi mut vasta kun onnistuisin häivyttämään osan ominaisuuksistani, joille oikeasti ei voi yhtään mitään.

  Ja siis mulla on ollu aikanaan ihan suunnaton kompleksi näistä karvoista. Ehkä ne joskus vuosien päästä paranis, vaikka ne onkin ollu jo kuus vuotta siinä Niin ja siis mulla on myös todella herkkä iho - ei kestä karvanpoistoa juurikaan. Ei jaksa tuhlata energiaansa, hyvää tuultansa ja elämäänsä asioihin, joille ei voi mitään - ja jotka ei edes ole mikään rikos.

  Sitä paitsi kuka alunperin aloitti tän, että ei saa olla karvoja? Kun ihmisillä - naisilla ja miehillä ON niitä. Ihan sama mitä kukaan sanoo, kun niitä nyt vaan on. Kannattaa tilata aika sokerointiin. Itse käyn sokeroitavana,ja brassisokerointiin kuuluu myös peppu. Ei siinä ole mitään kauheaa. Minä olen mies ja rakastan normaaleja naisia ja normaalisti naisilla kasvaa karvat pillussa ja joillakin perseessä. Ei se ole kauhistus vaan ihastus.

  Ole ykpeä itsestäsi ja karvoistasi ja ole aito nainen. Itseäni vituttaa nykyajan pakkonormi karvattomiin pilluihin joka on vain kosmetiikka yhtiöiden pakottamaa paskaa.

  Vain pikkutytöillä on karvattomat pillut. Ja ne ketkä ajelevat niitä haluavat pillunsa näyttävän lapsen pillulta joka on mielestäni sairasta.

  Mä oon mies ja nypin kaikki karvat alapäästä. Ei tarkotus oo näyttää lapselta mulla eikä varmaan muillakaan. Pääsyy siihen on se että se näyttää ja tuntuu seksikkäältä ja on hygienistä. Et vedä sää vanha pieru tumppuus vaan kun muoris pimppi ei karvojen alta löydy. No jos sheivaa perskarvat niin eiks se sänki kutita vitusti? Mä oon joskus sieltä sheivannu ja kutisi niin hulluna sit muutaman päivän. Vai onko tosiaan niin et muijilla ei kutia ollenkaa? Mulla kyl sheivaten kutiaa ihan joka paikka, kainalot, perse, kullinympärys.

  Ainoo mitä voi sheivata on oikeestaan kiveskarvat. Mies joka ajo perkarvat. Itse olen alkanut käyttämään Venus ihokarvojen ajeluun tarkoitettua perus höylää, saman näköinen kun partahöilä , ja se on toiminut hyvin. Ei ole tarvinnut aineita tai mitään muuta.

  Käytän vai vessapaperia ja välillä vettä höilän puhistukseen. Minähä oon tämmöne karvaperse kans. Mulla ne vaa alusta asti kasvanu semmosiksi aika pitkiksi. Kaikki aina ihmettelee täällä päin että miten voi olla mahollista että persuuksissa on karvoja.

  Niin itellä sitte aina nolottaa että nii en tiiä mistä lie tulleepi. Kyllä ne toisilla kasvavat takaisin sekä tummempina että vahvempina. Sitä on ilmeisen mahdotonta tajuta, jollei itselle käy niin. Joka paikassa toistettu mantra: Karvat vain tuntuvat paksummilta, koska niiden pää on leikattu. Karvoituksen lisääntyminen johtuu iän mukana tapahtuvista hormonaalisista muutoksista.

  Tai sitten jos yhtäkkiä olet muuttumassa apinaksi, kyseessä voi olla hormonaalinen häiriö, jolloin kannattaa ottaa yhteys lääkäriin. Anna karvojen tursuta vaan! Saisko sinua kutsua lempinimellä "Karvatursas": Mulla lurpsahtais sängyssä jos muijalla olis tuollai karvoja Kiitos vaan, aloittajan mieliala romati juuri lisää. Tuollaiset muka panomiehet kierrän kaukaa. Vedä itses kiikkuun, apina. Jos jollain on probleema, täytyy auttaa eikä vittuilla, anderstuud, molopää. Sulla on kyllä sanat oikeessa kohtaa.

  Ei voi olla ällöttävämpää, ku se että pokaat jonkun muijan jostain ja pidät sitä sitte kauniina ja sitteku se ottaa vaatteet pois ni on ku orankia kattelis: Eihän sellasta vois peittää ees pussia päähän laittamalla.

  Kunnon panomies panee jokaista muijaa. Itellä oli aikasemmin vähän saman tyyppinen ongelma. Ajelin sillon karvoja ja ne sitten hanskas: Nykyään maksan 80 euroa 2 kuukauden välein kun käyn kosmetologilla sokeroimassa kaikki karvat pois siis brasilialainen karvojenpoisto: Huomaa kyllä heti eron!!!

  Olen ollut tietoinen persekarvoistani ja parhaani mukaan koittanut ajella niitä pois mutta koin pienoisen kolauksen kun eräs mies seksin jälkeen tästä mun persekarva ongelmastani ilmoitti ystävilleen.

  Oletteko jotkut miehet todellakin niin tyhmiä että ette tiedä naisella kasvavan karvoja? Ja jos tiesitte, niin tiesittekö että se karvojen poisto ei välttämättä ole ihan helppoa puuhaa jos omaa samanlaisen persvaon ku minä ja brassivahaus maksaa liikaa?

  Nolo, todella nolo ongelma mutta en tiedä onko mies nolompi joka tulee tänne heittämään kommentteja siitä että lurpsahtaa jos naisella ois karvoja noin tai joka ilmoittaa kavereilleen yrittäneensä hässiä naista joka kasvaa karvaa. Ja varmaan miehilläkin vikoja jotka häiritsee naista. Mieheni ajaa minut vähintään viikon välein karvattomaksi. Samallahan ne kaikki lähtee. Se on vaan ikävä tosiseikka, että naisellinen nainen ei ole karvanen.

  Miehet on karvasia ja naiset on posliineja; sileitä ja siistejä. Joten jos et senvertaa kehtaa ittes perään kattoa, että ajat sen karvaturkin pois ku miehelle ittes annat ni ei kannata alkaa siitä miehille vittuileen. Onhan nuita mullakin eikä oo ikinä ketään haitannu! Ooksä ee saanu ketään koskaan? Ne ajaa aikahyvin miehet tiehensä. Voiks joku tulla trimmaan mun karvoja;. Mun ex-muijalla oli kuin rappurallin kenkäharja olisi pistänyt ulos persevaosta.

  Jaa, no minkäslainen itelläs ,taitaa olla samanlainen vieläpä kakkakokkareilla höystettynä. No siitä syystä se on nyt sitte ex. PIdä se sillä tasolla ja kattele enskerralla Naisia, ei mitään hormoonihirviöitä. Ei kannata laittaa paljoa painoarvoa sille, mitä ex-mies sanoo ex-vaimostaan.

  Pska tarttuu inhasti perskarvoihin. Jos on karvaperce, kannattaa pestä perceensä vessaistunnon jälkeen saippualla ja vedellä vaikka lavuaarissa tai alapääsuihkulla. Tuo pska-ongelma on nykyajan ihmisten ongelma: Nyt se on liisteriä. Pari kuukautta kun istuu joka ilta tunnin rikkihappolkiuoksessa, niin pian karvatupet surkastuu pois. No on tosiaan paska ongelma! Naisen ei kuulus haista paskalle, se ku tuppaa tarttumaan siihen sun persepuuhkaas. Oletko varmasti mittauttanu hormoonit oikein.

  Taitaa olla väärän sukupuolen hormooneja verenkierrossa. Vois varmaan auttaa asiaan jonkunverran. No ei varmasti ole kovinkaan monella naisella tuollasia ongelmia!

  Minä olen mies ja rakastan normaaleja naisia ja normaalisti naisilla kasvaa karvat pillussa ja joillakin perseessä. Ei se ole kauhistus vaan ihastus.

  Ole ykpeä itsestäsi ja karvoistasi ja ole aito nainen. Itseäni vituttaa nykyajan pakkonormi karvattomiin pilluihin joka on vain kosmetiikka yhtiöiden pakottamaa paskaa. Vain pikkutytöillä on karvattomat pillut. Ja ne ketkä ajelevat niitä haluavat pillunsa näyttävän lapsen pillulta joka on mielestäni sairasta.

  Mä oon mies ja nypin kaikki karvat alapäästä. Ei tarkotus oo näyttää lapselta mulla eikä varmaan muillakaan. Pääsyy siihen on se että se näyttää ja tuntuu seksikkäältä ja on hygienistä. Et vedä sää vanha pieru tumppuus vaan kun muoris pimppi ei karvojen alta löydy. No jos sheivaa perskarvat niin eiks se sänki kutita vitusti? Mä oon joskus sieltä sheivannu ja kutisi niin hulluna sit muutaman päivän. Vai onko tosiaan niin et muijilla ei kutia ollenkaa? Mulla kyl sheivaten kutiaa ihan joka paikka, kainalot, perse, kullinympärys.

  Ainoo mitä voi sheivata on oikeestaan kiveskarvat. Mies joka ajo perkarvat. Itse olen alkanut käyttämään Venus ihokarvojen ajeluun tarkoitettua perus höylää, saman näköinen kun partahöilä , ja se on toiminut hyvin. Ei ole tarvinnut aineita tai mitään muuta. Käytän vai vessapaperia ja välillä vettä höilän puhistukseen. Minähä oon tämmöne karvaperse kans.

  Mulla ne vaa alusta asti kasvanu semmosiksi aika pitkiksi. Kaikki aina ihmettelee täällä päin että miten voi olla mahollista että persuuksissa on karvoja. Niin itellä sitte aina nolottaa että nii en tiiä mistä lie tulleepi. Oon sheivannu niitä aina vaikka en tiiä onko se ny niin hyvä tapa ku sitte aina vähä kutiää ku ne ruppee taas kasvamaan. Pimpero karvatki aina kasvamassa pitkiksi ja on vähä niinku perskarvojen kanssa yhteydessa vai miten sen selittäs. Ois hyvä jos sais vaan tuon alapään karvan kasvun kokonaan pois.

  En mä sitä vahaa persvakoon levitä, vaan samalla kun poistan karvat bikinirajoilta tai sääristä, niin käytän samaa lappua johon on siis juuri tarttunut vahakerros nopeasti uudelleen ja painan sen persvakoon tai pakaroille ja kiskaisen.

  Lähtee tosi hyvin eikä satu. Enkä ees yritä saada kaikkia karvoja kerralla veks, vaan toistan saman seuraavalla kerralla niin pikkuhiljaa lähtevät. Ja itse asiassa tuntuu olo jo paljon karvattomammalta vaikka vasta osa on lähtenyt. Ajelen vähintään pari kertaa viikossa alapään. Tykkään posliinista niinkuin mieskin ;D. Kaikilla aikuisilla naisilla on enemmän tai vähemmän karvaa myös peräaukon suunnalla. Luonnollisesti karvoitus riippuu paljon genetiikasta. Tumma- ja paksukarvaisella karvat näkyvät, vaalealla samat karvat ovat huomaamattomat.

  Toinen asia on hormonihäiriöt. Aktiivista mieshormonia on todennäköisesti liikaa, jos häpykarvoitus nousee naisella ylös napaa kohden ja laskeutuu voimakkaasti alas kohti reisiä.

  Normaali naisellinen karvoituksen raja on vaakasuora häpykukkulalla, eikä karvoja mene paljoa reisien puolelle yksittäiset ok. Katsokaahan joidenkin maahanmuuttajien lasten kasvoja. Sekä alle murrosikäisillä tytöillä että pojilla voi olla selkeää tummaa karvaa ylähuulessa. Voi vain kuvitella, miten karvaisia he ovat aikuisina.

  Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Vastaa alkuperäiseen viestiin "Karvaperse" Onko ketään muuta naista, kenellä kasvaa karvaa persuksissa, mikä on aika harvinaista naisilla, ja vielä mustaa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

  Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Ei voi olla ällöttävämpää, ku se että pokaat jonkun muijan jostain ja pidät sitä sitte kauniina ja sitteku se ottaa vaatteet pois ni on ku orankia kattelis: Eihän sellasta vois peittää ees pussia päähän laittamalla.

  Kunnon panomies panee jokaista muijaa. Itellä oli aikasemmin vähän saman tyyppinen ongelma. Ajelin sillon karvoja ja ne sitten hanskas: Nykyään maksan 80 euroa 2 kuukauden välein kun käyn kosmetologilla sokeroimassa kaikki karvat pois siis brasilialainen karvojenpoisto: Huomaa kyllä heti eron!!! Olen ollut tietoinen persekarvoistani ja parhaani mukaan koittanut ajella niitä pois mutta koin pienoisen kolauksen kun eräs mies seksin jälkeen tästä mun persekarva ongelmastani ilmoitti ystävilleen.

  Oletteko jotkut miehet todellakin niin tyhmiä että ette tiedä naisella kasvavan karvoja? Ja jos tiesitte, niin tiesittekö että se karvojen poisto ei välttämättä ole ihan helppoa puuhaa jos omaa samanlaisen persvaon ku minä ja brassivahaus maksaa liikaa? Nolo, todella nolo ongelma mutta en tiedä onko mies nolompi joka tulee tänne heittämään kommentteja siitä että lurpsahtaa jos naisella ois karvoja noin tai joka ilmoittaa kavereilleen yrittäneensä hässiä naista joka kasvaa karvaa.

  Ja varmaan miehilläkin vikoja jotka häiritsee naista. Mieheni ajaa minut vähintään viikon välein karvattomaksi. Samallahan ne kaikki lähtee. Se on vaan ikävä tosiseikka, että naisellinen nainen ei ole karvanen. Miehet on karvasia ja naiset on posliineja; sileitä ja siistejä. Joten jos et senvertaa kehtaa ittes perään kattoa, että ajat sen karvaturkin pois ku miehelle ittes annat ni ei kannata alkaa siitä miehille vittuileen. Onhan nuita mullakin eikä oo ikinä ketään haitannu!

  Ooksä ee saanu ketään koskaan? Ne ajaa aikahyvin miehet tiehensä. Voiks joku tulla trimmaan mun karvoja;. Mun ex-muijalla oli kuin rappurallin kenkäharja olisi pistänyt ulos persevaosta. Jaa, no minkäslainen itelläs ,taitaa olla samanlainen vieläpä kakkakokkareilla höystettynä. No siitä syystä se on nyt sitte ex.

  PIdä se sillä tasolla ja kattele enskerralla Naisia, ei mitään hormoonihirviöitä. Ei kannata laittaa paljoa painoarvoa sille, mitä ex-mies sanoo ex-vaimostaan. Pska tarttuu inhasti perskarvoihin. Jos on karvaperce, kannattaa pestä perceensä vessaistunnon jälkeen saippualla ja vedellä vaikka lavuaarissa tai alapääsuihkulla. Tuo pska-ongelma on nykyajan ihmisten ongelma: Nyt se on liisteriä. Pari kuukautta kun istuu joka ilta tunnin rikkihappolkiuoksessa, niin pian karvatupet surkastuu pois.

  No on tosiaan paska ongelma! Naisen ei kuulus haista paskalle, se ku tuppaa tarttumaan siihen sun persepuuhkaas. Oletko varmasti mittauttanu hormoonit oikein. YÖK mitä saastaisia ämmiä. Kuubassa ei joka asunnossa ole edes suihkua, mutta naiset on mitä raikkaampia ja puhtaita myös sieltä.

  On kyllä pelkkää laiskuutta jos nainen ei ajele pimppiään ja pyllyn ympäristöä paljaaksi, jo miehen visuaalisen nautinnon kannalta. Paljastia pimpeistä nauttinut vuosikymmeniä ulkomailla Mitä sinä oikein ajat takaa?

  Jo on aikoihin eletty että ""miehen visuaalisen nautinnon"" takia pitäisi vielä ajella sieltäkin. Mitä SINÄ tekisit naisen visuaalisen nautinnon takia? Tuskin ainakaan laihduttaisit ällöttävää kaljamahaasi pois joka sinulla todennäköisesti on. Olet taas niitä miehiä, jotka olettavat naisten olevan vain miehiä varten. Heille suotakoon karvahatut jalkovälissä ja pesemättömät pyllyvaot. Olet juuri niin typerä kuin arvelinkin ensimmäisen viestisi perusteella. Minä en ole lesbo, enkä usko että naiset ovat miehiä varten.

  Naiset eivät ole niin idiootteja että edes haluaisivat olla tuollaisia tampioita varten kuin sinä. Johnille taas , Kyllä tuo vähän lesboudelta kuulostaa.

  Kaikki tuntemani heteronaiset, lukuunottamatta muutamaa frigidiä pohjanmaalaista vanhaapiikaa, ovat kyllä olemassa miehiä varten. Uudet seksikkäät vaatteet, kampaus, hillitty meikki, ehkä rasvaimu Huomaat samalla miten miehet alkavat pörrätä ympärillä ja itsekin kiinnostut heistä. Millähän tuo johni saataisiin aisoihin? Monessa ketjussa tuota ""uskontoaan"" tuputtaa.

  Ajatukset eivät ainakaan tuosta enää huononisi! Aloita ensin istumalla nahkahousut jalassa miehesi naamalla. Pillun ja peppureijän nuoleminen nahanläpi on uskomattoman seksikästä. Ehkä Johnin sormien typistys voisi olla paikallaan, ei pääsisi tänne näpyttelemään. Ai niin, tietysti sillä on sihteeri näpytelyä varten. Ehkä se iän myötä rauhoittuu.

  Luultvasti hän on kerran käynyt seuramatkalla Kuubassa ja nähnyt siellä kuubattaren. Tai saanut peräti Kuubasta kortin tikka-seurakaveriltaan. Joo joo, me uskotaan että Kuuba, kuubalaiset naiset, kuubalainen elämä, Kuuban tuoksu, Ja vielä ne naiset on ihania, anna olla jo, ei vois vähempää kiinnostaa nää sun postaukset joka ketjuun.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *