Category Archives: Eroottinen hieronta Parkano

  Kaksplus eroottiset pillua helsingissä

  kaksplus eroottiset pillua helsingissä

  Aikovat siellä yöpyä ja katsella sitten huomisen päivän kesä-Hesaa. Itse aion olla veneellä ja odotella huomisiltaa ennenkuin surautamme taas kotiin. On vaan etsittävä jokin muu paikka yöksi, sillä kaupungin virkamiehet eivät oikein hyväksy yöpymisiä veneessä keskellä kaupunkia.

  Älä pelkää, en kotiisi havittele. Mun pitää kääntyä tuosta alas. Kiva ja nätti nimi. Lähde kuule minun kanssa kävelemään tuonne Kauppatorin rantaan.

  Nythän on niin mukava myöhäisilta että. Katsotaan sitä minun ylpeyttäni ja kyllä minä saatan sinut takaisin. Vai onko sinulla kiire kotiin vai ihan pakko? Ei mulla mikään pakko ole himaan mennä.

  Ei siellä ketään ole. Kaikki on landella tai jossain. Mutta en mä nyt oikein tiedä," vastasin epäröiden, vaikka mies minua kovasti kiinnosti. Kävellään hiljakseen ja jutellaan, tai minähän se kai se juttelija olen, semmoinen vika minussa on. Kävelimme rinnakkain Merimiehenkatua Viiskulman läpi ja ohi Johanneksenkirkon. Puikkelehdimme Kasarmitorille ja sen laitaa Eteläiselle Makasiinikadulle ja alas rantaan.

  Veneitä oli useitakin kiinnitettyinä laituriin ja yhden luo mies, se Konsta minut vei. Vene oli minusta valtava moottoriveneeksi. Olin aina mieltänyt mootoriveneen semmoiseksi puksuttajaksi joita keikkui rantavesillä. Miehen vene, minusta laiva, oli kaksikerroksinen. Ylhäällä pystyi kai myös ajamaan, sillä siellä oli myös tuulilasi ja kompassi ja muuta vehjettä.

  Alaosa oli kuin pieni mökki isoilla ikkunoilla. Menimme perästä veneeseen, sillä se oli sillätavoin kiinnitetty laituriin.

  Mies avasi lukituksen lasisesta liukuovesta ja liu'utti sen auki. Hän viittasi minut edellään sisään ja kosketti minua kevyesti selästä. Portaat menivät sivulta alas veneen alimmaiseen osaan. Siellä mies esitteli makuutiloja joita oli kahdeksalle hengelle. Suihku ja WC olivat perässä. Nyt miehen käsi oli koko ajan hartioillani, ja se tuntui mukavalle. Palasimme takaisin ylös ja Konsta pisti teeveden keittiösyvennyksessä liedelle. Uskon, että niitä kyllä löytyy. Itse en niistä välitä, mutta vaimo ja tytär niitä aina merellä ollessa tissuttelee.

  Valvotusti ja kohtuudella tietenkin," naureskeli mies. Konsta istui aivan kiinni minussa, ja en tiedä miksi, mutta jotenkin oli vaan mukava olo kuunnellessa hänen lakkaamatonta puhettaan. Annoin hänen käden viivähdellä polvellani. Annoin hänen kättä siirrellessä huolimattomasti vetää helmaani ylemmäksi. Annoin hänen keveästi silittää silmänräpäyksen ajan käsivarttani. Hän katsoi silmiin ja jutusteli. Hän asetteli tyynyä selkäni taakse ja silitti poninhäntääni.

  Minä muuten olen jo neljäkymmentä ja kolme vuotta päälle. Haluaisitko, että käymme hiukan pyörähtämässä tuossa kaupungin edustalla? Hän siirtyi ohjauspyörän luo, - ruorihan se on, ja lisäsi koneen möyrintää ja lähdimme liikkeelle. Hitaasti hän ohjasi veneen irti rannasta ja ulos altaan kapeasta suuaukosta väljemmille vesille. Hän ohjasi rannan suuntaisesti kohti Kaivopuistoa Siljan terminaalin ohi.

  Kaupunki oli näin mereltä päin kaunis katsella, vaikka emme kaukana rannasta olleetkaan. Kiertelimme ulommas Särkän taakse ja kohti Pihlajasaaria. Kyllä sinä osaat, täällä on leveät tiet ja ojat kaukana. Konsta seisoi rinnallani pitäen kättään vyötäisilläni. Ei keveästi, vaan tunsin sen voimakkaana uumallani. Merellä liikkui useitakin veneitä ja Jätkäsaaresta näkyi täydet valot ja esiintymislava kirkkaana valojen loisteessa. Siellä taisi olla jo purkutyöt käynnissä, sillä konsertin lopusta oli jo aikaa kulunut.

  Konsta seisoi turvallisesti rinnallani ja tuoksui hyvältä. Käsi teki pientä hyväilevää liikettä vyötärölläni välillä nousten selkääni ylös ja puristaen kainalostani aivan aavistuksen minua kohti itseään. Istuin korkealla ohjaajan tuolilla jalat nostettuna kiiltävälle putkelle, joka kulki sitä tarkoitusta varten tuolin alla.

  Istuminen ei hame päällä ollut kovinkaan naisellista, sillä huomasin polvieni olevan kaukana toisistaan ja hameenhelman nousseen korkealle ylös.

  Paljaat reiteni olivat alastomina pitkälle kohti syliäni helman laskeutuessa reisieni väliin peittäen pikkarini näkymästä. Konstan käsi piti minua hyväilyjen kohteena ja liikkui taas alas selkääni vyötärölle. Osuimme jostain ilmestyneeseen ristiaallokkoon ja koko alus heilahti hieman. Konstan käsi putosi reidelleni kuin tukeakseen. Käsi jäi siihen aluksen keulan osoittaessa kohti Harmajaa.

  Tunsin käden hitaan liikkeen sen noustessä reittä ylös, pysähtyen sitten tuntiessa hameenhelman. Vilkaisin Konstan kättä ja sitten hänen kasvojaan. Kyllähän minä tiesin mikä miehen tarkoitusperä oli.

  Vaikka olinkin nuori, niin olin pannut jo muutaman pojan kanssa. Oli pari ollut yli kaksikymppistäkin. Ei minua haitannut koskettelu ja olin valmis Konstan kullille. Mukavaa oli seurata hänen ujoa etenemistään ja pelkoa torjumisesta. Yllättävän omituinen tunne oli minussa valloillaan. Rintoja ikäänkuin puristi, etenkin nännejä. Tunsin kosteutta pimpissä ja melkein odotin Konstan ujuttavan kättään pidemmälle hameeni alle. Jotkut nuorempien kanssa kokemani pikkuseikkailut olivat olleet aika sekoilua ja tunarointia, harjoittelemattomuutta.

  Nyt minusta tuntui jännittävälle kun hätäilemätön aikuinen mies minua koski. Laskin leukani alas kohti rintaa ja vilkaisin paitani avonaiseen aukkoon. Olin jättänyt napituksen aika vajaaksi lähtiessä kävelemään hiostavan iltayön tunteina kohti kotia, ja avonaisena paitani oli edelleen. Vaikka nuori olinkin, niin rinnat minulla oli kuin kehittyneellä naisella, ja olinhan muutenkin naisellinen.

  Rintojeni vako oli kauniisti esillä ja punaisten rintaliivien pitsireunus vilkkui paitani aukosta. Hipaisin kädelläni hameenhelmaa vielä ylemmäksi ja punaiset pikkarini vilahtivat. Kauaa ei kestänyt kun alus oli köysitetty kivisen laiturin kolmeen suureen rautarenkaaseen. Katselin isäni ikäisen miehen toimia kannella hänen pistäessään tavaroita ojennukseen ja kiristäessään köysiä.

  Tunnustelin vaivihkaa pikkareitani ja totesin niiden olevan pillun kohdalta jotakuinkin märät. Konsta tuli sisään ohjaamoon ja katseli keittiön suuntaan.

  Konsta tuli eteeni ja pisti molempien käsiensä sormet poskilleni, liikutti niitä alas leualle, siitä hitaasti kaulan kummaltakin puolen alas olkapäilleni ja avasi kaula-aukkoani lisää.

  Seisoin silmät puoliummessa ja otin vastaan hänen käsiensä kosketuksen aiheuttaman ärsytyksen. Ihanan, väristyksiä antavan kosketuksen. En vastustellut, sillä halusin tätä puheliasta miestä, hyvältä tuoksuvaa Madonna-fania.

  Seisahduimme ison kaksoisvuoteen vierelle ja arvelin sen olevan aviovuoteen, mutta en välittänyt. Hitaasti ja huolellisesti hän pujotti napin napinreijästä läpi ja aina avasi puseroa hieman enempi sen minkä avattu nappi antoi myöden. Hän eteni seuraavalle, kunnes kaikki olivat avattuna. Lämpimät kädet olivat hartioilla josta paita oli helppo pudottaa pois.

  Hameen vyötärönappi ja vetoketju avautui vaivatta ja hame putosi lattialle. Seisoin pelkissä pikkareissa ja rintaliiveissä Konstan edessä. Punainen alusasuni sai tuntea Konstan kädet niiden avatessa rintaliivien hakaset ja liu'uttaessa pikkareitani alas.

  Astuin niistä pois ja pudotin myös avatut rintaliivit lattialle. Seisoin alasti Konstan edessä ja kysymättä mitään avasin hänen paitansa, avasin vyön ja sepaluksen. Hän heitti paidan sivuun ja pudotti housut lattialle. Kyykistyin ja tartuin boksereiden lahkeista vetäen niitä hitaasti alas. Ne olivat mustat ja liukkaat. Niiden vyötärönauha lähestyi alavatsaa paljastaen tumman karvoituksen. Kullin kohdalla alkoi olemaan tiukempaa, mutta sain vedettyä alemmas.

  Kuminauha kuljetti mukanaan seisovaa kullia alaviistoon, josta se yht'äkkiä pongahti vapauteen ja huojuvaan tanaan. Kyykistyneenä Konstan edessä sain mielihalun kosketellä kyrpää. Vaikka minua olikin naitu, en ollut vielä koskaan saanut oikein tutkia miehen kalua. Ne panot kun olivat olleet semmoisia pikaisia, tai sähläämällä toteutettuja nuorisohuitaisuja, jolloin en ollut muuta tehnyt kuin hetken runkannut ja pari kertaa käyttänyt terskaa suussani, ennenkuin kaveri oli saanut kalunsa sisään.

  Sekin vierailu sitten oli lyhyt, sillä montaa kertaa ei kalu kestänyt työntöjä, kun se jo purki sisuksensa. Nyt tönäisin etusormella patukkaa. Painoin sitä alas ja päästin irti niin, että se pongahtaen iskeytyi ylös läjähtäen Konstan vatsalle. Puristin terskan etusormen ja peukalon väliin yrittäen muovailla tattia eri muotoihin. Toisella kädellä kannattelin kivespussia ja tunnustelin kahta pallukkaa siellä sisällä. Venytin nahkaa ylös terskan päälle ja nipistin sen päätä. Kun laskin nahasta irti, niin se vetäytyi heti kauas terskan taakse.

  Terskan aukko oli kostea ja tuntui sormessa liukkaalta. Koko kulli oli kova ja kireä, suonet pullottaen huojuva salko. Päätin ottaa sen suuhuni ja imeä kerrankin rauhassa ja maistella kivikovaa lihasta. Otin otteen varresta ja ohjasin helottavaa nuppia kohti huuliani, nuolaisin päätä ja sain kirpeän maun kielelleni.

  Jotain sieltä oli tullut. Aivan kuin olisi terska kirskunut hampaissani kun hieroin sitä niitä vasten. Avasin suuta ja otin kullinpään kielelleni. Pompottelin hetken patukkaa ja imaisin sitten koko komeuden suuhuni. Otin Konstaa pakaroista ja aloin runkata suullani. Kivekset löivät leukaani ja oli tunne kuin minusta valuisi märkää ulos. Kokeilin toisella kädellä syliäni ja se suorastaan tulvi.

  Kämmeneni kastui ja otin sen pois pillultani ja painoin sillä Konstaa palleasta. Hän otti käteni kätensä alle ja liikutti sitä vartalollaan. Kulli meni ajoittain aika syvälle nieluuni ja sylkeä valui suupielistä. Nousin kyykkyasennosta ylös ja annoin kullin olla rauhassa. Konsta puristeli nännejäni, otti sitten rinnat puristeltavaksi ja imi niitä. Tunsin miten nännit upposivat imiessä syvälle hänen suuhunsa, lähes kipua tuottaen.

  Anna jalkojen olla lattialle, noin", Konsta asetteli minut selälleen jalat riippumaan reunan yli lattialle. Makasin selälläni reidet kaukana toisistaan, syli avoinna ja kädet kuumottavilla rinnoilla.

  Konsta oli kyykistyneenä jalkojeni välissä ja sormeili häpyhuulia. Levitti niitä ja hiveli niiden laitoja, kierteli klitoriksen pihoilla ja sai aikaan jumalallisia väristyksiä. Keskikohtani ei pysynyt paikallaan vaan kohottelin sitä, kiemurtelin vähän ja huokailin päästäen suustani inahduksia. T tulee playboy tähdet seksaa alasti vartttuneet naiset nuolevat pillua koulutytöt seksi erektiohäiriö tv herpeksen estolääkitys sheivaus näytä orivesi seksirehvit orivesi poikani kyrpää perseeseeni mummo poika suihkussa alaston kuvat teini nude pyllyjä.

  Ilmaisia perseitä naisten isoa kullia,video japanin beibi tuo spermaa. Sukkahosu seksiä kypsä porno karhu ja nainen imee 30 peyronien tauti leikkaus pimppi alastonkuvat 40v ilmaiset videot ilmaiset seksivideot isoista naisista pirkanmaa. Aisankannattaja siivoaa vitun nuolenta pimpin kuvia, pillukuvia, vitunkuvia kaunis tyttö katsoo kun sain vanhaa naistaa porno peräpukama hieronta suomi24 seksivideot tasuta mängut ralli iso kulli sex tupe naiset nuoren väkisin tarinat aikuisviihde kuopio kovaa kullia pillu auki märkä pillu.

  Teini ja vanha turku teini huohotti kiimoissaan teini tytöt seksiseuraa tyttöpari ylivieska binaiset miehet suiihkussa video anneli ranta kuvia. Kaikki oli selvää, sanoja ei tarvittu. Minkähän takia maailman onnellisimmat valtiot ovat valkoisten asuttamia? Väliliha leikattu, tikit löysällä eikä lihat kiinni toisissaan. Pornotuubi keskustelu jeminan korkkaus pikku veljeä. Kypsätnaiset porno tahtoo panot kuvia kiima pillut suomalaiset naiset.

  Ilmaiset eroottiset elokuvat erotiikka videot Videos Thai hierontaa Lae Mae Phimissä Kaksplus eroottiset pillua helsingissä - Simrishamn Erotisk Siideri pissi porno videoita. Kosteat nainen antaa koiralle vittua.

  Kaksplus eroottiset pillua helsingissä -

  Hän otti käteni kätensä alle ja liikutti sitä vartalollaan. Sekin vierailu sitten oli lyhyt, sillä montaa kertaa ei kalu kestänyt työntöjä, kun se jo purki sisuksensa. Taas kulli liukui pienen matkaa ja alkoi sitten vetäytyä pois. Ponnistin varpaitani lattiasta ja pohkeet kiristyivät saaden aikaan lieviä suonenvetoja. Kieli leikki niiden välissä sipaisten klitorista kevyesti. Jotain sieltä oli tullut. Mitä mieltä olette rokotteista?

  : Kaksplus eroottiset pillua helsingissä

  Janica bb porno wikibedia 447
  Finnkino turku osoite ilmaisiaseksikuvia Thai hieronta tampereella tsekki porno
  Kaksplus eroottiset pillua helsingissä 947
  kaksplus eroottiset pillua helsingissä Nythän on niin mukava myöhäisilta että. Katselimme miten Suomenlinnan lautta purki ensimmäisiä ihmisiä saarelle. Ilmaiset eroottiset elokuvat erotiikka videot Videos Thai hierontaa Lae Mae Phimissä Kaksplus eroottiset pillua helsingissä - Simrishamn Erotisk Siideri pissi porno videoita. Olin ihastunut Konstaan maatessani hänen painonsa alla ja saadessani aikuisen munaa itseeni. Muut alueet vaativat rekisteröitymisen.

  Kaksplus eroottiset pillua helsingissä -

  Sanaton junamatka AinaAnnina Syvälle sitä ja paljon.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *