Category Archives: Treffit Joensuu

  Raju seksi suomi keskustelu kotka

  raju seksi suomi keskustelu kotka

  Sydämestä lähtevät kaikki p Pelejä pelaava eikä mikään Todelliset syylliset tällaiseen onnettomaan tapahtumaan ovat jossain aivan muualla! Meidän suomalainen eriarvoistuva yhteiskunta tuottaa tällaisia tapauksia liukuhihnalta! Mutta tokihan te saatte jeesustella, olkaa hyvät vaan! Olen sitä mieltä, että väkivaltaa hyssytellään Suomessa. Aika törkeät naisiin kohdistuvat väkivallanteot ovat äärimmilläänkin vain tapukaisia eli ei tappoja eikä ainakaan murhia. Pikkuisen sitten istutaan mukavassa sellissä virkikkeiden keskellä.

  Niinhän kävi siinä Lappeenrannan murhassakin, jossa tunnetun sosiaali- demokraattien pampun poika tappoi tiellä vastaan tulleen tytön pelkästä kiihkosta. Niinhän se oli meininki myös erään etelä-suomalaisen naispuolisen maaherran pojankin kanssa. Poika tappoi lukuisilla puukon iskuilla vuotiaan pikkupojan Kannelmäessä. Pojan isoisä oli kommunisti-Valpon päämies.

  Mikähän mies se on tämänkin murhaajapojan tausta ja hänen isänsä ja äitinsä tarinan. Siis sun mielestä voi tappaa ja murhata mielin määrin eikä kuitenkaan kukaan saisi sanoa syylliseksi.

  Kukahan se on syyllinen jos ei tappaja itse. Jospa sinulle itsellesi kävisi samanlainen tapaus, etkä itse käsittäisi miten se on voinut tapahtua. Ja paikalla on vain yksi, eli sinä. Et voi varmaankaan mieltää itseäsi syylliseksi, vaan enempikin uhriksi, koska mielessäsi on tapahtunut tilapäinen häiriö, ja toivot sen olevan vain pahaa unta.

  Mutta kaverisi ovatkin äkkiä entisiä ja sukulaiset samoin. Jäät yksin kolkkoon selliisi, ja sinut viedään kauas vankilaan. Tuolloin toivot että kukaan ei sanoisi sinua syylliseksi vaan että sen teki joku muu sinun kauttasi, olit "jonkin vallassa". En tuomitse kyseistä velipoikaa. Hän ehkä joskus ymmärtää tuomita itsensä, mutta toivottavasti ei liian ankarasti.

  Sisaruksia kun ei saa herätettyä eloon. Kyllä isoveljen ystävilläkin on varmasti vaikeaa kun kaveri paljastuu murhaajaksi. Teon syistä en tiedä mitään, niin kuin ei kai moni muukaan. Lukea ja yrittää selvitä päivästä toiseen, kun joutuu kuuntelemaan kaikenlaista paskanjauhantaa ja pohdintaa.. Omalla kohdallani kokemus on ollut elämäni rankin, eikä ilman keskusteluapua ole selvinnyt..

  Vaivaa, jokapäivä voi tai täytyy lukea jonkun tappaneen jonkun? Ihmettelen minä kovasti, miksi ihmishenki ei enää ole minkään arvoinen? Olen luvulla syntynyt mies hetero , sekin pitää nykyisin selvästi ilmaista, ettei tule väärinkäsityksiä?

  Nyt pitää melkein puolustella sitä, jos olet hetero mies? Sieltähän nämä tapaukset yleensä juontavat juurensa! Kännissä suomalainen ei ehkä ole kovin rauhallinen? Kaikist yksinkertaisin selitys minkä voin antaa, on se, että ihmiset yksinkertasesti nykymaailmas kadottaa kosketuksen itteensä.

  Elämä vaan vie yhä enemmän ihmistä, eikä toisinpäin niin kuin pitäisi olla. Muista sinäkin lukija, että sinulla on oma elämä, omat tarpeet, omat tunteet. Kukaan ei voi niistä määrätä. Sinä päätät mitä elämälläsi teet. Kun sinusta tuntuu siltä että et hallitse omaa elämääsi, on kiire, aika ei riitä, tunnet tyytymättömyyttä elämääsi kohtaan Silloin hiljenny, mene itseesi ja tarkastele itseäsi ja elämääsi uusin silmin.

  Jokainen voi muuttua ja oppia nauttimaan elämästä ja hallita sitä siinä määrin, että voi olla onnellinen. Paras viesti, mitä olen lukenut aikoihin. Kyseessä on meitä kaikkia kotkalaisia kipeästi koskettava onneton tapahtuma. Miten me voisimme olla tukemassa perheen äitiä ja isää ja kenties poikaakin tällä kammottavalla hetkellä?

  Ostamme uuden iltapäivälehden, jossa on taas joku uusi karmeus, joka haalistaa tämän. Emme ehtineet paneutua kunnolla Nokian insuliinimyrkytyksiin, kun toinen insuliinimyrkytysjuttu vei huomiomme. Me jatkamme lukemalla uutisia ja jatkamme kauhistelua.. Mutta tämän kaltaisten tapahtumien keskelle joutuvien elämä jämähtää tapahtuneeseen, eikä kuittaannu -elämä jatkuu-lauseella.

  Miksi minä en koskaan voita lotossa? Jumalan ainoa poika Jeesus Kristus kuoli hirvittävän tuskallisen Ristinkuoleman, juuri meidän syntiemme tähden. Joka uskoo Jeesukseen Kristukseen saa syntinsä anteeksi. Sinä et voita Lotossa, koska siitä ei olisi sielullesi muuta kuin vahinkoa!

  Et vai ymmärrä sitä. Ole ja elä nöyränä ja kuuliaisena. Äidin ja isän puolesta todella kova suru. Kyllä elämä on julmaa. En ymmärrä näitä tekoja, en millään. Poika tuhosi niin monen elämän. Tämä on seurausta Onko todella Vanhasesta ja kataisesta tärkeämpää lyhetää miljardeilla suomen velkaa enen aikojaa ja jättää nämä ongelmat varjoon? Tässä taas yksi seuraus kun ei huolehdita omista sairaista ihmisistä.

  Nämä on ainoastaan arvovalta kysymyksiä. Suomalainen nuoriso saa olla heidän mielestää yhä sairaampia koska heille ei edes yritetä järjestää hoitoa. Vanhanen ja Katainen olisi etukäteen tienneet että joku sekoo? Ainiin kristallipallosta katsomalla tai kortilla Yhteiskunnan piikkiin vaan kun joku sekoo! Vanhanen ja Katainen ovat jatkaneet edellisen hallituksen linjoilla ja supistaneet osaltaan mielisairaiden laitospaikkoja.

  Lisäksi avohoitoresursseja on supistettu. Ihan tästä vaan oli nyt kysymys! Mietihän vähän asioita ja yleensä tätä elämän menoa, joka on meidän jokaisen, ihan jokaikisen vastuulla. Ei yhteiskunta, kunta, kaupunki, sossu, ym ole vastuussa, vaan Sinäja minä me kaikki tämän yhteiskunnan jäsenet Toivottavasti jätkä kärventyy helvetissä.

  Uskon että sattuu enemmän kuin kukaan voi kuvitella. Väkivaltaohjelmat televisiossa ja huumeet johtavat tämäkaltaisiin tekoihin.

  Vastuuta ei enää tunneta lähimmäisistä. Rakkauden tilalle on tullut väkivalta, kiusaaminen ja kaikenalainen paha. Kyllä yhteiskunta voi Suomessa melko huonosti. Mielestäni, joitain kulttuureja hieman tuntevana, yritämme jäljetellä USA: Mielestäni käänne tapahtui Radiolinjan nyk. Tämän jälkeen kulttuurimme on mielestäni muuttunut huomattavasti.

  Itse olen sen verran vahva että elän ihan omalla tavallani annan itselleni aikaa levätä, hyväksyn tunteet, pystyn rakastaa, tukea toista, rakennan omat visioni Hyvyys ja unelmat puuttuvat.

  Painotetaan kaiken virtaamista, välittömyyttä, kaiken viemistä lokaan, kertakäyttöisyytta. Yrittämisen ja rahan, tuloksen mahtia henkisten alojen ja vähäosaisempien hinnalla. Yhdysvalloissa on vähän samantapaisia piirteitä kulttuurissa, mutta siellä myös yhteisöstä välittäminen on arvossaan ja ihmiset uskovat hyvään. Meillä hyvään uskovia ihmisiä saa todella hakea, ainakin Keski-Suomessa. Suomessa ainoa hyväksyttävä alakulttuurimuoto on kohta elämyskulttuurit seksiä, ekstremeä, trendiä, tositvtä.

  Oikeesti ettekö te ihmiset tajua että tämä asia satuttaa kaikkia kotkalaisia mutta eniten se satuttaa tätä kyseistä poikaa ja hänen vanhempia, joten antakaa ihmisten olla ja keskittykää omiin elämiinne!!!!!!!!! No miten voi satuttaa aikuista ihmistä kuka tappoi sisarukset? Tiedätkö montako prosenttia pahoinpitelyistä puhumattakaan tapoista tapahtuu alkoholin vaikutuksen alaisena? Kuten on lehdessäkin mainittu, niin tässätapauksessa ei ollut huumeet, eikä päihteet kyseessä.

  Ihailen tapaasi ymmärtää raa'an verityön tekijää. Ehkä siksi meni huonoon kuntoonkin todellisuuden valjettua. En ole väkivallan ja veritekojen ymmärtäjä, mutta onko veli tiennyt mitä tuli tehneeksi? Miksi tälläisissä tapauksissa pitää aina muistaa mainita että uhrit harrasti urheilua?

  Ihan kuin "paremmat ihmiset" ois kuollu ja "huonompi" ihminen tappanut. No,oikeastaanhan näin on mutta toi ainainen "olivat niin hyviä ja harrastivat urheilua"-juttu häiritsee,tämä kun ei ole eka kerta. Ikävä hommahan toi juttu on,vaikeaa löytää sanoja. Tämä sattui 5 vuotta Myyrmannin pommi-iskun jälkeen 1.

  Silloin kuoli 7, nyt 2. Syksy pahaa aikaa hiljaisille ja kilteille. Pitää keskustella, se juuri on terapiaa. Villaisellako pitäisi kaikki paha painaa?

  Miksi sinä luet näitä? Onko koko suomen kansa vailla terapiaa?? Ne ketkä ovat,saavat sitä kyllä jostain muualta,kuin keskustelupalstoilta. Se taas ei kuulu Ne ketkä ovat vailla terapiaa eivät useinkaan sitä saa, jos edes osaavat tai jaksavat sitä pyytää. Vaikeneminen on Suomessa ollut kultaa kait sisällissodasta lähtien, olisi jo aika oppia puhumaan!!! Aivan käsittämätöntä ajatella, mikä ajaa ihmisen tehdä tuollaisen teon, ei voi käsittää, ei. Mieli pimenee, maailma pimenee Vanhemmilta vietiin kaikki ja he saavat sen kanssa elää lopun elämänsä.

  Iloitkaa te, joilla se vielä on. Voi sinuu, kuka sen varasti? Järkytys purkautuu monin sanoin. Kynttilöiden sijasta voisimme kukin tahollamme rukoilla ihmiskunnan pelastumiseksi. Jumala kuulee ahdistuneita sydämiä. Olo on ihan kamala tollasen jälkeen, vaikkei läheltä liippaakkaan, mut olis se jännä tietää, mistä se ase tuli kuvioihin jos huumetaustaa ei ollut??? Mitähän jännää siinä olis??

  Kerro ihmeessä mullekkin, että mitä jännää? Kyllä minullakin on aivan hyvä oma elämä mutta haluan silti luonnollisesti tietää näistä tapahtumista enemmän. Kun syy löydetään niin siitä on varmaankin apua muissa asioissa.

  Ettei tälläisiä vaikka sattuisi muuallakin. Jos asiallisesti keskustellaan niinkuin suurinosa täällä tekee niin mitäs pahaa siinä muka on? Monet ovat nyt uteliaita , ahdistuneita, vihaisia yms. Paranoidinen psykoosi voi nuorelle kehittyä niin, että läheistenkin on sitä vaikea havaita. Tilanne huomataan yleensä sitten kun nuori toimii harhaluulojensa mukaisesti ja usein tilanne on hengenvaarallinen.

  Tälläiset tapahtumat saavat ihmisen pysähtymään hetkeksi ja miettimään miten näin voi tapahtua. Toivon mukaa kynttilöitä kertyisi kotkan torille tänä iltana,tapaus kosketti kaikkia. Sen sijaan veroja korotetaan lisää, jotta voidaan maksaa toriparkit, merimuseot, akvaariot, höyrypanimot, Sapokan rantasaunat, teatterin laajennukset, kaupunginjohtajien roimat palkankorotukset, jne.

  Kotkassa joudutaan leikkaamaan terveydenhoitopalveluja vastaisuudessa rutkasti lisää, vaikka veroja korotettaisiin prosenttiyksikölläkin. Kuka tietää millaisia murhenäytelmiä meillä on vielä näkemättä, kun mielenterveyspotilaat jätetään tietoisesti hoitamatta? Olen kuullut vaikka minkälaisia kauhujuttuja siitä, kuinka ihmiset eivät saa terveyskeskuksesta enää apuja. Olisiko tässäkin sellaisesta kysymys? Jos tuntemattomat ei voi ymmärtää niin voin vain kuvitella huomata että ei myöskään ystävätkään tai kukaan joka tunsi perheen voi ymmärtää teon motiiveja.

  Ja jos niitä koskaan julkisuuteen tuodaan niin sitä ennen voimme vain spekuloida ja jatkaa tätä paskanjauhantaa jota täällä jo on tehty. Itse toivon jaksamista vanhemmille, muulle suvulle, ystäville ja kaikille läheisille. Niin ja spekulointia riittää, kun ihmisiltä puuttuu oma elämä. Korppikotkia riittää ainakin tässä ketjussä. Surekaa tapahtumaa omassa hiljaisuudessanne, älkääkä täällä asiattomasti ruotiko. Sitä on varmaan koulukiusattu, mikä antaa ilman muuta oikeutuksen tappaa kaksi ihmistä.

  Tai sitten se on saanut huonon kasvatuksen ja vanhemmat on syyllisä. Tai sitten sen opettajat on kiusannut sitä ja seiksi se tappoi siskonsa. Tai se on nähnyt liikaa väkivalta- ja seksifilmejä ja sehän on taas yhteiskunnan syy. Tai sitten siskot ärsytti sitä ja sehän ei ole veljen vika, vaan siskojen.

  Vähän nin kuin itsemurha Mutta yhtä kaikki poikahan on syytön!!! Toivon voimia kaikille tänne kirjoittaville ja itseään terapoiville. Jaksamisia tämän vaikean asian kanssa. Omaiset ja sukulaisethan eivät tällaista potaskaa lue.

  Olen sairastanut syntymästäni asti lievää aivotoimintahäiriötä. Olen päällisin puolin aivan normaali suomalainen varsin menestynyt mieshenkilö ja ystäväpiirini on laaja. Eräässä tilaisuudessa tulin ensin pahoinvoivaksi ja menin sitten tajuttomaksi. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Herätessäni en ollut oma itseni lainkaan, vaan läsnäolijoiden mukaan olin täydessä paniikissa ja tartuin auttajiini tappaakseni heidät.

  Yksi auttajistani loukkaantui vakasti ja kaksi muuta lievemmin. Tunnin kuluttaa selvittyäni en voinut kuin ihmetellä tapahtumia. Siitä asti olen saanut asianmukaista lääkitystä. Kohtauksia ei ole enää ilmaantunut. Siksi avohoidossa seilaa vaikka ketä. Jos jeppe unohtaa ottaa lääkkeet, seuraukset on sen mukaiset. Aivan turhaa ahdistua pitämällä kaikki omassa pienessä päässään.

  Asiallisuus on toki hyvä muistaa aina, mutta on hyvä nähdä, että ihmiset eivät ole vielä niin paatuneita, etteivät reagoisi tragediaan. Pään sisälle kun kasautuu tarpeeks asioita niin ne voi tulla räjähdyksenä ulos. Vaan säilyttäkää uskonne,sillä lunastuksenne aika on lähellä.

  Ihminen voidaan tappaa mutta ei hänen sieluaan Vai löytyykö tekijältä ystä Joku koulukiusaus vois olla takana? Ei ollut yksinäinen, omisti ainakin pari erittäin hyvää ystävää.

  Armeija, siellähän kaikki normaalit ja hyvät ihmiset sekoo sellaisessa simputuksessa kun korvaan huudetaan ja karjutaan, niin hampaankoloon jää jotain jäynää raksuttamaan vuosiksi ja tunne siitä että on jotenkin huonompi kuin muut. Eikä heillä juuri ole ketään jolle kertoa simputuksista joita on heihin kohdistunut. Tuo poikahan oli hyvä oppilas ja luki ylioppilaaksi. Lähti kuitenkin opiskelemaan Tradenomiksi. Mutta jos oli jotain kolhuja itsetunnolleen saanut, ne haavat ovat olleet syvät.

  Nämäkin hirmuteot kuuluu ihmisyyteen, valitettavasti. Kaikki myötätunto vanhemmille,he ovat menettäneeet kaiken millä on merkitystä. Hajanaisen psykoositilanteen huomaa helpommin. Tämä nuori joutuu mielentilatutkimukseen, jossa paranoidinen psykoositilanne hahmottunee ja nuorella on edessään pitkä tahdonvastainen mielisairaalahoito valtion mielisairaalassa.

  Mieleltään terve nuori ei koskaan tee tämäntasoista tekoa! Ihminen voi kokea täydellisen bläckoutin, tekee pikaistuksissaan , ite tietämättään jotaki kauhiaa.. Toinen vaihtoehto olisi päihdetila, mutta sitä ei ilmeisesti ollut.

  Tosi harmillista, että joku ylläpidossa alentuu harjoittamaan tällaista vandalismiin verrattavaa terroria! Saattaahan tässä olla kysymyksessä aikamoinen piikki Kotkan kaupungin johtoa ja päättäjiä vastaan. Enpä yllättyisi, jos syyllinen löytyisi Kotkan kaupungin palkkalistoilta! Mutta se on totta,että Kotkan kaupunki suojelee tiettyjä tahoja, mm. Demarit pimittivät aikoinaan asian. No huhuh, piiri pieni pyörii, kansa siinä hyörii.

  Täällä vaan ne spekuloi, kun ei tiedä mittään. Surullista, että näin pääsee tapahtumaan. Vastuu tapahtumasta on ennen kaikkea terveydenhuollolla, joka Suomessa ulottuu syntymästä kuolemaan saakka ja se kustannetaan yhteisin verovaroin. Vastuu ei ole nuoren vanhemmilla! Ei paranoidisuus ole välttämätöntä, jo psykoottisuuskin saa tekemään kaikenmoista. Muuten kyllä olen samaa mieltä laajemmasta vastuusta ja pahoinvointivaltiosta.

  Kansa huutaa apua, miten siihen vastataan???? Psykiatri ei lähde tekemään diagnooseja huhujen perusteella! Jos miehellä oli mielenterveysongelmia, olisi ne ne pitänyt tunnistaa siellä armeijan puolella! Joskus sitä vaan ihmettelee--noin lobaalisti ajatellen. Toisilla on oikeus tapaa ja tapattaa aikuisia ja siinä sivussa lapsiakin.

  Oiskohan osittain niin että jos kauraa kylvääniin kauraa niittää. Tänä aikana uutiset,elokuvat,pelit ja leikitkin hekumoi väkivallalla. Mitä me tarjoamme lapsille ja nuorille. Ei ole helppoa löytää tervettä inhimillisyyttä rakentavaa hengen evästä. Jotkut eivät kestä tätä järki painetta. Tämäkin kaveri saattaa olla herkkä viksu tyyppi joka tosiaan joutui psykoosiin eikä enää ymmärtänyt tekojaan. Jotenkin olen saanut sellaisen kuvan ettei kaveri mikään synnynäinen hullu ollut. Kun katselee kannanottoja täälläkin sivullakyllä tuo mieli näyttää aika helposti kuohahtavan.

  Jopa vuosi sitten ainakin.. Ja koko armeijan kyllä kävi.. Muutenkin kaveri oli hyvin lämmin ja ystävällinen persoona! Ei ole hänen vikansa jos oli koulukiusattu ala-asteelta lähtien jatkuen aina armeijassa ja ammattikorkeakoulussa nälvimiseen asti!! Herätkää te pahvit, jotka menitte ja kiusasitte kaveria! Mitä me tarjoamme nuorille ja lapsille? Virikkeitä, harrastuksia ja urasuunnittelua vauvasta lähtien. Kaikkea sitä mitä itseltä on puuttunut? Tutkimuksissa lapsilta on kysytty mitä he haluaisivat?

  Arkista puuhailua perheen parissa ja enemmän aikaa vanhempien kanssa. Niin yksinkertaista ja niin vaikeaa toteuttaa. Olen ammatiltani potilas, ja tiedän noi taudit. Niin kait kävi tässäkin tapauksessa, josta nyt käydään keskustelua. Kaikenlaisia kylähulluja ja puoskareita tällainen paska vetääkin puoleensa!

  Kiusaajan nimi olis kiva ylläri? Vaikka ois kuinka kiusattu niin mitä sitte, oikeuttaako se tappamaan??? Että aika turha kiusaajiakaan on syyllistää. Eiköhän se syy ole yksin tappajan. Kukaan muu siihen ei ole syyllinen! Julmat kiusaajat voivat saada kiusatulle aikaan todella pahoja psyykkisiä vaurioita.

  Kiusaaja on aina syyllinen julmuudella aikaansaamiinsa vaurioihin. Mutta, valitettavasti kiusaajat eivät joudu koskaan edesvastuuseen tekosistaan. Mene tutkimaan aihetta esim.

  Taitaa olla sinulle vieras aihe elämän poluilta. Tekoa puolustelematta sanoisin kuitenkin, ihmisen vaurioitunut psyyke ei tunne väärää ja oikeaa, psyyke ei tunne oikeutta.

  Nurkkaan ajettu psyyke puolustaa itseään. En tiedä tästä tapauksesta, mutta arvelun heitän, ettei poika ole ollut syntyjään paha ihminen, elämä on ajanut hänet tähän karmeaan tekoonsa.

  Ymmärrän kiusattujen henkistä helvettiä, kiusaamiselle ei ole koskaan missään tilanteessa kellään oikeutta. Se on lähtökohta, että ihmisen psyyke pysyy terveenä. Jos jotain kiusaajia on oll Tää on tätä kunnon suomi meininkiä. Kaikki paska mikä päälle sataa pitää vaan kestää kuin mies.

  Jos vituttaa niin pari pulloo viinaa helpottaa. Nuori mies, joka menetti väkivaltaisesti kaverinsa "hyvän perheen poikien" kotibileissä, avasi nettisivut kiusaamisesta ja katuväkivallasta.

  Perjantain iltalehdessä oli asiasta juttu. Ruotsissa on sama malliperheen syndrooma meneillään, hyvän perheen pojat tekevät julmia tekoja. Raha ei tee ihmisestä hyvää, milloin media herää huomaamaan sen? Olin erittäin hiljainen koulussa ja siitä minua kiusattiin, no sitten olinkin vielä hiljaisempi.

  No joo ei ole kyllä moinen kiusaaminen vaikuttanut elämääni. Eihän se auta asiaa yhtään, enemmänhän se auttaisi jos päättäisi omat päivänsä. Kun kostaa julmuudet muille, mitä siitä saa, lisää kärsimystä. Ehkä olen liikaa doupattuna nyt kun en ymmärrä Sua ei kiusattu tarpeeksi, jos kiusaaminen ei vaikuttanut elämääsi.

  Muakin kiusattiin; vetivät nenästä, ei mullakaan vaikuttanut elämään. Mä tiedän kauheita tapauksia; sellasia ihmisarvoa alentavia kiusaustapauksia. Mä kyllä puuttuisin ennaltaehkäisevästi kiusaamiseen, sun mietteet asiasta on naivin rajuja. Sua on kiusattu, mutta sun mielestä kiusattujen pitäis tehdä itsari, että ongelmat poistuis? Kun ihmisen harkintakyky katoaa, sitten vain tapahtuu.

  Ei ne ole paperille piirrettyjä suunnitelmia. Ihmisen sisällä voi myllertää pitkään hirvittävä tuska ja ahdistus, eikä se näy ulospäin. Harva lapsi ja nuori uskaltaa poiketa porukasta ja tukea kiusattua. Luokassa on aina niitä jotka näkevät, ettei kiusaaminen ole oikein, ne oppilaat kun uskaltaisivat puuttua omalla näkemyksellään asiaan, se on tehokkain tapa vaikuttaa kiusaamisen loppumiseen.

  Jokaisen pitäisi puuttua kiusaamiseen, eikä ummistaa silmiään. Joissain tapauksissa jopa kotiväki ummistaa silmänsä, kun ei haluta myötää, että omaa lasta kiusataan. Lapsi jätetään yksin kauhean pelon ja taakan alle. Opettajatkin ummistavat silmänsä, kun siitä on lisävaivaa ja selvittelyjä. Vaikka olisi kuinka kiusattu tai vastaavaa niin sen ei pitäisi olla mitenkään olla lieventävä asia.

  Jokaisella ihmisellä pitäisi olla mahdollisuus elää eikä tulla tapetuksi ei varsinkaan nuorena. Syyllinen on ainoastaan ja yksin tapon tai murhan tekijä. Turha hakea syyllisiä mistään muualta. Yleensä kiusatun elämä on helvettiä. Kuinka moni kiusattu on päätynyt itsemurhaan? Jos tapat itsesi niin se on kyllä pikkusen eri asia kuin riistää elämä sellaiselta joka ei missään nimessä haluaisi kuolla.

  Pitääkö näitä nykynuoria kasvattaa avuttomiksi etteivät kestä yhtään paineita ym. Kiusattuja ollut iät ajat mutta nykypäivinä ei ihmisillä ole sitä entisajan "SISUA" millä elämää eletään vaikeuksistakin huolimatta. Pojan tapauksessa ei ole ollut kiusaamisesta julkisuudessa.

  Kaikki ovat kehuneet malliperheen mallilapseksi; sanoi kohteliaasti päivää ja sen sellaista. Henkinen satuttaminen on fyysistä tuskallisempaa. Liikaa siitä johtuvia paineita voi kyllä purkautua tälläkin tavalla, jokaisella ihmisellä on sietoraja, ja jos se ylittyy, ihminen sairastuu, tai ei kestä tilannetta ja luhistuu. Ja nyt on nyt Nykyään yhteiskunnassa vaaditaan moniosaamista ja että tulee olla jokapaikan höylä.

  Eipä ennen ollut tietokoneita intternettejä. Kaikki vanhanajan hyvät ammatit ovat kadonneet. Ennen pääsi töihin kuin töihin peruskoulunkin jälkeen, nyt vaaditaan ammattikoulutusta ja lisäksi sen päälle vielä tutkintoa jne. Ennen lapsetkin oli vielä lapsia joskus luvulla nykyisin riiviöitä joilla on mielenterveydellisiä ongelmia.

  Maailma on muuttunut ja ihmisen tulisi muka muuttua täyttä vauhtia ja opiskella useita kieliä. Minä olen ihminen, en robotti joka juoksee oravanpyörässä saadakseen itselleen bemarin. Profiileita selaillessa nuorison hätähuuto näkyy, muttei kuulu minnekään. On se nyt jumalauta kun nää kiusaajat pääsee aina kuin koiraveräjästä. Tapaus pitää tutkia kunnolla! Säälin teitä jotka allaolevan kaltaista saastaa julkisesti kirjoittaa. Osanottoni niille joita asia koski. Ai että tässä tapauksessa vakava sairaus.

  Voiko se tulla päivän tai kahden sisällä. Yleensä silloin ei juurikaan kouluja käydä vaan ollaan huonossa jamassa kotona. Eipä lehdissä mainittu oliko poika ollut sairauslomalla lähiaikana. Tuo ei ole totta. Ja tunnollisesti suoriutua tehtävistään. Esimerkiksi skitsofrenian puhkeamiseen vaikuttavat stressitekijöiden kasaantumiset. Psyykkisen kunnon romahdus tulee hetkessä, mutta on toki tehnyt tuloaan jo pitkään. Mutta ei sitä välttämättä ympäristö huomaa, tai ainakaan älyä kunka vakavasta asiasta on kysymys.

  Nykyäänhän on aivan normaalia olla masentunut? Masennuskin vakavimmillaan voi olla psykoottista. Ihmisillä on vääriä mielikuvia monista asioista. Luulevat esimerkiksi psykiatrisen potilaat olisivat pakkoliikkeisiä silmät seisoo päässä hemmoja, mutta voisi olla yllättävää vierailla paikassa ja huomata potilaat aivan normaalin oloisiksi.

  Huumeita käyttävät eivät ole myöskään ulospäin oletetun näköisiä. Fiksu ja siisti koulutyttönen näyttää ok: Mutta suurin joukko hommaa keinotekoisia hallusinaatioita huumeilla ymm. Arvailusi eivät ole tässä tilanteessa kovin korrekteja! Myös muutaman vuorokauden valvomisella pääsee samaan tilaan ja joskus taustalla on jokin elimellinen syy. Näin ollen vaiva voi kohdata ketä tahansa meistä, eikä tarvitse selitellä ettei meidän suvussa ole mielenterveysongelmia.

  Edelleen asenteet mielenterveysongelmia kohtaan ovat nurinkurisia, tämä saattaa hidastaa hoitoon hakeutumista. Kukapa haluaisi spitaalisen leiman otsaansa?

  Ihmiset välittävät informaatiota aiworiihiperiaatteella. Mikäpä siinä, keskustelu on jo laajentunut yleisempään kuin tähän tapaukseen, josta tietoja juurikaan ei ole. Esihistoriasta asti ihminen on pyrkinyt ymmärtämään ja selittämään maailmaa. Tällä pohtimisella kehittynyt melko pitkälle, joskin kehittymisen varaa vielä on paljonkin.

  Oikealla lääkityksellä päästään hyviin tuloksiin. Kadulla pystyy bongaamaan voimakkaalla psyykelääkkityksellä olevat, samoin vanhainkodeissa. Ilmeettömyys, eleettömyys, kehon jähmettyneisyys, katse kielivät. Psykoosissa sama tila ilman lääkitystä. Tuskin poika kovin loukkaantuu kun ihmiset pohtivat syitä. Uusilla lääkkeillä on tehoa ilman ikäviä zombiksi tekeviä sivuvaikutuksia. Moni pystyy työskentelemään ja opiskelemaan ja viettämään aivan normaalia elämää, kunhan vaan muistaa lääkkeensä ottaa.

  Harva huomaa muita ihmisiä olevan olemassakaan. Eri vanhemmat, kun veli oli tyttöjä reilusti vanhempi? Siis poika olisi ollut aikaisemmasta liitosta ja nää tytöt sitten uudesta avioliitosta?

  On munkin sisko uhannut tappaa mut, ja vanhempani se on aina ollut sisaruskade mulle. Siitä nämä kau- heudet, ainakin osaltaan, johtuvat! Ennen oli isä äiti ja lapset ja kaikilla hyvä olla.

  Minullakin kävi tämä mielessä. On asiasta omakohtainen kokemus. Veljeni oli minua 5. Tunsin, että halusi tämänjälkeen päästä minusta eroon. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan välttämättä ole näin.

  Turha näitä miettiä, kun on tapahtunut jotain mitä ei saa enää muuksi muutettua. Vanhempien suru on nyt kuitenkin jotain, joka tarvitsee kaikkien tuen. Ärsyttää kun ihmiset kuulevat tapauksesta juoruja ja levittelee niitä sitten joka puolelle kaupunkia.

  Syytä tekoon ei tiedetä, motiivia tekotapaa tai yleensäkään syytä. Tapahtuma kosketti varmasti kaikkia, mutta päättömät juorut ovat aivan perseestä. Kuitenkin syvimmät osan ottoni vanhemmille ja yrittäkää jaksaa eteenpäin.

  Maailma olisi vielä kalseampi paikka, jos olkia kohauttamalla jatkettaisi keskustelua säästä. Oletukset syntyvät silloin kun asioista ei tiedetä. Vaikka olis joku fysiologinen trauma, jos ei olekaan psykologinen? Löytyy fyysisiäkin sairauksia, jotka aiheuttavat ihmisen aivotoiminnassa muutoksia. Olisko monta asiaa yhdessä, ehkä myös jotkut aineet? Huumeilla ei kuulemma poliisin mukaan ole osuutta asiaan.

  Huumeiden käytöstä ei ole viitteitä, niin poliisi on sanonut. Elääkö siellä ihmisten mielissä joku pahuus tai paine joka purkautuu aika ajoin karmeina tapahtumina?

  Miksi nuoret ihmiset eivät kestä vaan sekoavat ja tekevät jotain hirveitä tekoja? Monet murhaajat ovat sanonneen ääni pään sisällä sanoo "tapa". Raamattu kehottaa pukea sota-asut ylle hengellisesti. Siinäpä se onkin kaikessa lyhykäisyydessään: Pinta, ulkokuori, status, kulissit, mammona yms. Kun jotain tapahtuu, niin jo joku saatanan naapurin vaari tai mamma pääsee lehteen sanomaan, mitä pyhimyksiä on oltu. Voi vittu, että täytyy heti jostain tehdä niin superonnellinen malliperhe, jos jotain tapahtuu.

  Sama homma oli silloin sen poliisin yli ajaneella teinillä. Oli niin kunnollinen ja kiva poika, joka ei ikinä milloinkaan ollut tehnyt mitään pahaa. Eikä ollut silloin se teini ensimmäistä kertaa kännissä ratissa, enkä usko, että tämän puukottajan perhekään on ihan niin onnellinen ollut, mitä lehdissä yritetään uskotella. Todellisuudessa kaikki on varmaan ollut jo pitkän aikaa päin helvettiä, mutta eihän sitä voida ikinä ääneen sanoa!

  No, ihan sama mulle! Kaikki rankat tapahtumat lehtijutuista luettuna nimenomaan kielivät siitä, että elämä on ollut huonolaatuista jo pitkään. Kaikissa tapauksissa todellinen laita on selvinnyt, kunhan ensin on saatu haastateltua "tiesin, mutta en tuntenut-ihmiset. Törkeää mennä kyselemään naapureilta "mitä tiedät ystävästäsi"-kyselyjä.

  Ja koska nyky-yhteiskunnassa keskitytään niin paljon siihen miltä mikäkin näyttää ja yritetään olla enemmän mitä on, johtaa se auttamatta virheiden etsintään, kulissien rakentamiseen ja kateuteen.

  Se taas lisää paineita kaikkialle. Paineita taas puretaan etsimällä toisista virheitä ja purkamalla paineita toisiin ihmisiin ilkeilläkin tavoilla. Jotkut sitten kantavat paineensa yksin jolloin ne voivat purkautua pahimmillaan käsittämättöminä tekoina. Keskustelu tästä kauheasta asiasta. Tajusimme silloin jotain mikä sai meidät kauhistumaan, kun aluksi vetivät kaksi kierrosta hyvin nopeaan tahtiin ja kaikki varmasti ottivat vähintään kolmesti vaimoni.

  Todelliset pikapanot, mutta silti syntymäpäiväsankari sai usean nautinnollisen orgasmin. Ei pahemmin liikuttu risteilyn aikana laivalla sen jälkeen ja vaimoni suihkutteli itseään useaan kertaan. Päiväpeitto oli niin sotkussa että voi vaan kuvitella mitä siivooja oli ajatellut.

  Olihan yllätyksellinen risteily eikä tule enää varmaan toistumaan, mutta olihan kokemus ja järkytys. Myöhemmin kerroin poikien iästä ja vaimoni järkyttyi asiasta ja meni joku aika, mutta nyt asiasta on tullut meille yhteinen kiihottava tekijä ja salaisuus, mitä hyvin harva varmaan kokee koskaan ja ei varmaan kukaan edes fantasioi.

  Pojat ovat varmaan kerskuneet asialla, mutta täytyy antaa tunnustus että olivat panomiehiä nuoresta iästään huolimatta ja terveitä, koska vaimoni kävi tarkastuksessa kotiin tullessa eikä mitään ollut, joten voimme siltä osin huokaista helpotuksesta. Tuntuu edelleen uskomattomalta ja tuo meidän suhteeseen kipinää. Tämä tapahtui jo viisi vuotta sitten kun vaimoni täytti 50 ja olimme sitä juhlimassa laivalla.

  Tapansa mukaan vaimo oli pukeutunut seksikkäästi ja meillä oli hauska ilta. Päätimme lähteä hyttiin nauttimaan toisistamme. Matkalla tapasimme hississä neljä nuorta miestä ja kertoivat olevansa pelimatkalla. Kehuivat vaimoa kauniiksi ja seksikkääksi saaden vaimoni punastumaan voimakkaasti.

  Tulivat ulos hissistä samassa kerroksessa ja lähtivät kävelemään kanssamme ja juttelimme, kuinka olemme juhlimassa vaimoni 50 v juhlia ja pojat halusivat antaa onnitteluhalauksen suukolla. Vaimo hämmentyi ja naurahti suostuen halaukseen ja suukkoon selvästi hämmentyneenä. Pojat kehuivat kuinka kaunis ja seksikäs vaimoni on juhlapäivänään.

  Sitten koimme jotain todella yllättävää kun yksi pojista ehdotti, että järjestäisivät yllätyksen vaimolleni ja heillä olisi tunti aikaa, koska heillä oli sovittu joukkueen yhteinen kokoontuminen. Hämmennyimme täysin ja katsoimme toisiamme. Tämä poika ehdotti että mentäisiin hyttiimme ja he näyttäisivät yllätyksensä. Vaimoni sanoi että kiitos ei hämillään ja en osannut sanoa mitään. Pojat jatkoivat jututtamista ja vaimoni kehumista.

  Katsoimme toisiamme ja selvästi menimme kumpikin kipsiin. Sanoin että no käydään katsomassa yllätyksenne ja ajattelimme että haluaisivat ehkä halata ja suukottaa vaimoani lisää.

  Vaimoni nautti selvästi yhä enemmän kehuista ja olimme kumpikin hieman vapautuneita juodessamme illan aikana mutta emme voineet sanoa että olisimme olleet erityisen humalassa. Avatessani hytin oven kuulin vaimoni kiljaisun ja tämä poika nosti vaimoni ilmaan vaikka oli hieman rehevä, sellainen ihanan seksikkään rehevä nainen ja kaatoi sängylle suudellen häntä samalla kun nosti vaimoni tiukkaa hametta lantiolle. En tajua vieläkään missä välissä oli kaivanut kovettuneen kyrpänsä esiin ja työnsi sen vaimooni , mutta me kumpikin menimme ihan puihin siinä tilanteessa ja emme pystyneet tajuamaan mitä oli tapahtunut.

  Vaimoni katsoi hämmentyneenä ja pyöräytteli silmiään jolloin tajusin että kokee nautintoa. Kaveri nosti vaimoni jalat kohti hytin kattoa ja näkymä oli uskomaton kun vaimoni laittautuneena stayup sukissa ja korkokengät jalassa oli nuoren kaverin alla joka pumppasi ihan tosissaan. Tämä kaikki tapahtui täysin odottamattomasti. Innokkaana hän ei kestänyt kun arviolta minuutin nousten pois päältä kun seuraava kaveri tuli vaimoni päälle ja raotti pikkuhousuja työntyen sisään.

  Pojat vetivät kierroksen jokainen ja aikaa siinä meni noin arviolta viitisen minuuttia kun ajantaju hämäri siinä yllättävässä tilanteessa, mutta kaverit oli nopeita, yhtä nopeita kun he olivat taas valmiina riisuttuaan itsensä ja tunsin kuinka jalkani pettävät alta huomaten kuinka aloittivat uuden kierroksen ja nyt ensimmäinen kaveri, joka selvästi johtajana heidän porukassaan ujutti vaimon pikkuhousut pois jalasta ja silloin vasta tajusin että pojat vetävät paljaana ja laskevat sisään kun näin sen sotkun mitä neljä innokasta nuorta miestä oli saanut aikaan.

  Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa. Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma. Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta.

  Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon. Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun.

  Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi. Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu.

  Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen. Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle.

  Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä. Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä.

  Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut. Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm. Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä.

  Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin.

  Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

  Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti.

  Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty.

  Raju seksi suomi keskustelu kotka -

  Nämäkin hirmuteot kuuluu ihmisyyteen, valitettavasti. Uusilla lääkkeillä on tehoa ilman ikäviä zombiksi tekeviä sivuvaikutuksia. Is Out There Mutta tiedän monta tapausta - ei ottanut pilkka omaan nilkkaan. Ennen lapsetkin oli vielä lapsia joskus luvulla nykyisin riiviöitä joilla on mielenterveydellisiä ongelmia. Nurkkaan ajettu psyyke puolustaa itseään.

  Sexi, alkoholi, huumeet, pelaaminen.. Siihenhän koko uutistoiminta perustuu. Keltaisesta lehdistöstä nyt puhumattakaan. Ihmiset kyselevät ja kehittelevät teorioita, koska he haluavat ymmärtää, mitä oikein tapahtui. Ei liene Kotkassakaan aivan jokapäiväistä, että veli tappaa siskonsa?? On tarve ymmärtää, miksi vaikka asiaa ei hyväksykkään. Ymmärtämättömyys ahdistaa ihmisiä ja ajaa kohti tungettelevaa uteliaisuutta. Ei sillä ole mitään tekemistä minkään surun kunnioittamisen kanssa.

  Mistäs sinä sen tiedät, että syy ei ole peleissä. Kerrot, että on niiiiiiiiiiiin paljon ahdistuneita nuoria. Ja mitäs ne nuoret tekee? Mutta sehän ei voi olla syy, koska sinä sen sanot. Oletkos muuten koskaan miettinyt, mitä ne nuoret eivät tee, kun ne pelaavat. No, minä voin kertoa sen sinulle. Ne eivät ole tekemisissä toisten kanssa.

  Ja mitäs he oppivat sieltä peleistä. Siellä voi toista lyödä, potkia, ampua räjäyttää jne. Nyt mieti aivan rauhassa ja vastaa ihan hiljaa itsellesi, voisiko pelien keskellä elävä henkilö oppia käyttäytymismalleja niistä peleistä?

  Ja tuo räjähdys oli kestoräjähdys, ei sellainen yksi vahinko tai pieni purkaus. Ja tuo osanottosi varmaan helpotti sinua suuresti, eikö vain. Mutta luuletko tosissasi, että perhe lukee näitä sivuja Ja jos et saa vastausta, niin mieti, mitä itse tekisit tuossa tilanteessa. Ja sillai ne häiritsi sen pelaamista ja siellä pelissähän ammutaan ja leikataan mielalla päitä irti ja kaikkea muuta kamalaa. Ja se kaveri niinku jatko sitä peliä ja lahtas siskonsa siinä pelin tiimellyksessä.

  Ja mahdollisesti jatko tota peliään ensin mitään huomaamatta. Ja sitten se huomas, mitä oli tapahtunut ja kerto siitä jollain chattipalstalla ja ne lähettis polissin sitte sinne tutkimaan, että onko verityö tehty screenin sisällä vai ulkona. Noin se on voinut tapahtua. Ja siis kaikille kauheesti osanottoa, on tää meitä niin kauheesti järkyttänyt. Niin ja vanhemmille ja muille tuttuille kansa terkk.. Sä ahdistuisit, jos näkisit pätkänkin niistä peleistä.

  Siinä vaiheessa kun pelaaminen alkaa hallitsemaan elämää, ollaan kyllä oikeasti riskirjoilla. Siihen kun lisätään muitakin ongelmia, noidankehä on valmis ja tyyppi on aikapommi. Kukaan ei puutu asiaan, koska koetaan, että nuorten elämään ei saa puuttua, vaikka yli meneekin rajusti.

  Ehkä syy ei ole peleissä. Ja minähän tiedän, olen lapsi. Tänään kun en pelannut, olin kaverini luona. Me piirsimme ja söimme leipiä. Pelaan yhtä Runescape -peliä. En ole oppinut siitä väkivaltaa, vaan paljon englantia. Mutta sellaiset tyypit, jotka eivät erota pelejä todellisuudesta ja hakkaavat tyyppejä oikeasti, ovat kyllä niin läpimätiä sikoja, että sanat ei riitä. Miten joku voi tappaa rakkaat siskonsa? Täytyy olla todella kylmäverinen julmuri tai umpikännissä.

  Sellainen ongelma on, että useat tyypit eivät mieti ensin miltä tuntuisi, jos itselleen tehtäisiin jotain ilkeää, ja tekisivät vasta sitten. Jos joku aikoisi viiltää toista puukolla "ihan vaan pilana", kannattaisi ensin miettiä, että tuleeko siitä vaarallinen haava vai eikö käy mitään. Sitten voisi ehkä tajuta, että oho, olikin tekemässä jotain tyhmää.

  Osanotot kuolleiden vanhemmille, vaikka lohduttelu ei kyllä mitään auta. Hieman meni tämä off-topiciksi. Aivan käsittämätön tapahtuma tosiaan! Voi vain kuvitella vanhempien tunteet tällähetkellä oli syy mikä tahansa, menettää nyt 3 lastaan noin karmealla tavalla!

  Harmi että loppuu suomessa rangaistusasteikko kesken tälläisen hirmuteon ollessa kyseessä En tiedä syytä, enkä tunne ihmisiä, mutta jos huumeet ei ole tässä kuviossa mukana niin ihmettelen suuresti! Suomessa tapahtuu paljon henkirikoksia, jotka johtuvat mielen häiriöistä. Ei sellaisissa tapauksissa määrätä mitään rangaistuksia! Kyllä siitä vaan rangaistus tulee. Sulla on siitä varmaan kokemusta.

  Mutta tiedän monta tapausta - ei ottanut pilkka omaan nilkkaan. Johan ton järkikin sanoo, että toimia jotenkin kärsitään. Mutta eräällä etsisellä chattääjällä Taija Rekosella on: Ja mitä me tiedämme. Emme tiedä miten, emmekä miksi. Emme myöskään tiedä, onko jollain ollut mielenhäiriö vai ei. Kun asiaa tarkastellaan olemassaolevien tosiasioiden valossa, meillä on rikoksesta epäilty ja kaksi ruumista. Suomen lain mukaan teosta seuraa rangaistus, joka on sidoksissa sen suunnitelmallisuuteen ja tahallisuuteen.

  Ei todellakaan voi ymmärtää, mikä ajaa ihmisen tuollaiseen tekoon - ihan yleisesti tappaamaan, ja luulisi, että vielä omiin sisaruksiin olisi niin kovat tunnesiteet muodostuneet, ettei voisi heitä tappaa sama se vaikka riitoja tms.

  Voi vaan miettiä ja miettiä ,mikä saa todella tekemään tuollaista En voi sanoa kuin että osaan ottoni vanhemmille ja yrittäkää jaksaa eteenpäin vaikka se tulee olemaan varmasti todella raskasta. Syvät osanottoni tyttöjen Äidille ja Isälle ja myös koko muulle suvulle. Oon kuullut, että oli huumepäissään.

  Kaikkeen ei välttämättä pidä uskoa mitä kuulee. Ite näin heijän isovelin lähes päivittäin töissä ja sain todella rauhallisen kuvan pojasta. Joten odottakaa että lehteen tulee tietoa älkääkä ennakoiko tilannetta. Tää on oikeesti tosi rakaskasta mulle, ja varsinkin perheen vanhemmille, jotka huolehti lapsistaan ihan liiankin hyvin. Syvä surunvalitteluni Teille kaikille, jotka joudutte tämän karmea asian kanssa tekemisiin.

  Huhumylly pyörii vielä pitkään ja lisää pahaa oloanne. Me ulkopuoliset emme voi nyt muuta tehdä, kuin antaa Teidän elää rauhassa utelematta ja turhia juoruilematta. Suksi nyt jo kuuseen. Moni vanha mies on tappanut vanhan vaimonsa, sytyttänyt tulipalon tmv.

  Tampereella tönäisi 75v mies nuoren pyöräilevän naisen bussin alle ja oli jo aiemmin töniskellyt monia pyöräilijöitä samoilla kulmilla, mutta kukaan ei ollut ilmoittanut poliisille tapauksista Nyt sit piti nuoren naisen melkein menehtyä bussin alle.

  Minua nuoret sällit just eilen kaupassa jonottaessaan mummotteli ja naureskeli Kyllä on jottain mättää tässä yhteiskunnassa, kylmyyttä tunteettomusstta Toivotan vain noiden tyttöjen vanhemmille että;voimia jaksamiseen ja otan osaa suruunne,. Is Out There Like it or not.

  Sairas maailma jossa elämme. Ei voi käsittää syytä tähän tekoon. Tekijä oli ilmeisesti alle 20v ja todetaan pikaistuksissa tehty tappo. Seuraamus 11vuotta vankeutta jonka jälkeen istuu 5,5 vuotta. Murha se ei voi olla koska tuskin löytyy todisteita että veli olisi suunnitellut teot ja harkitusti tappanut siskonsa.

  Jos ei tuomita syyntakeettomaksi. Lyhyen 5,5v jälkeen tämä kansalainen on jälleen keskuudessamme toteuttamassa itseään. Raskas taakka kannettavaksi, toivon että jaksatte. Eiköhän tämä tyttöjen veli kärsi koko lopunikänsä siitä, että on tappanut siskonsä. Tuomari sää sit Jätkä paukuttaa tuomioita vaikka ei tiedä oikeesti tapauksesta yhtikäs mitään. Elämä on muutenkin Itse asun kotkassa ja teko sattui lähellä omaa asumustani. Ja se vielä puuttui että iltalehden toimittajat ja kymärin toimittajat puskivat koulun alueelle kyselemään asiosta.

  Voisko sen tytön irc-galleriasivulle laittaa osan-otot perheelle? Onkohan enää edes käytössä sen sivut Ja jos lähtee niin se on tappo, sit istutaan 5v.

  Kyllä suomen laki on sit mukava rikollisia kohtaan. Ite olen sitä mieltä että linnaan joutus jäämään loppuiäksi, ilman vapautus mahdollisuuta.

  Nekin rahat voisi käyttää lasten ja nuorten psykiatriaan, huumevieroitukseen ym. Miksei ihmiset ymmärrä ettei kukaan ihminen olen syntynyt pahaksi, kaikki on syiden ja seurausten summaa! No kerronpa sulle, että esim. Sain tietenkin vanhempien suuttumuksen niskoilleni - kun lyön pikkusiskoa! Ovatko nämä älypäät ikinä elämää tai ihmisiä tunteneetkaan???

  Lapset ovat usein todella julmia ja keksivät äkkiä keinon miten päästä pälkähästä. Tämä ei nyt liity aiheeseen kovinkaan läheisesti. Tarkoitan tällä esimerkillä sanoa, että on todella sokeaa nähdä ihmiset, erit. Pappi puhui hautajaisissa kauniisti, että murhaajiakin pitäisi ymmärtää Nuoren sukulaiseni elämää ei saa takaisin. En jaksa ymmärtää murhamiehiä. Vaikka ovat ehkä kovan elämän koulaamia ja syrjäytyneitä vanhoja linnakundeja. Ehkä säälin vain heidän vanhempiaan. On varmasti raskasta olla murhamiehen äiti tai isä.

  Kuka ajattelee murhatun omaisia, äitiä tai isää? Ihmiset, tututkin, vaihtoivat mieluummin kulkureittiään, ettei olisi tarvinnut kohdata omaisensa murhassa menettänyttä!

  Yhtään euroa ei ole korvauksia saaneet murhatun omaiset tähän mennessä. Vain hautauskuluja on vähän korvattu. Jos satut olemaan väärään aikaan väärässä paikassa johon tulee vääriä ihmisiä, sinun henkesi ei enää ole minkään arvoinen.

  Tippa linssissä ja pala kurkussa olen lukenut Ilta-Sanomista tästä kauheasta tragediasta. En voi muuta kuin toivottaa tyttöjen vanhemmille syvän osanottoni ja voimia raskaimman surun keskellä, joka ikinä vanhempia voi kohdata. On aivan käsittämätöntä, samasta perheestä tekijä ja uhrit. Taustat varmasti tutkitaan tarkoin, mikä on ajanut veljen tälläiseen tekoon. Vanhemmat tarvitsee nyt tukea kaikilta, kuin myös koko tuttavapiiri.

  Yleensäkin olisi hyvä ensin ajatella ja sitten vasta kirjoitella internetiin. Haluaisimme muistuttaa keskustelijoita, että perheen jäsenillä on surmatyön saamasta julkisuudesta huolimatta oikeus yksityisyyden suojaan. Uhrien ja syytetyn henkilöllisyyden, surman motiivin spekulointi ja perättömien tietojen levittäminen eivät kuulu keskustelupalstalle.

  Kotkan poliisi kertoo tutkinnan edistymisestä tiedotusvälineille. Puutumme epäasialliseen keskusteluun poistamalla viestit! Mikä ajaa ihmisen noin kauheaan tekoon? Jos tuomiot olisivat kovempia esim. Monet tappajat soittavat itse poliisille, kun ovat tekonsa tehneet. Toisin sanoen poliisien ammattiyhdistys on lobannut suomeen lait, jotka tekevät poliisin työstä helpomman ja siksi meidän tavallisten ihmisten täytyy välillä kuolla.

  Palstalla on suurin osa spekulointia ja perätöntä tietoa. Kysynkin ylläpidolta, että miksi sallitte nämä? Niin mikäköhän sai tollasta mennä tekee? Kauheeta oli olla koulussa kun kaikki itki ja muisteli häntä. Tehtiin muisto juttu ja tänään viedään kynttilät talolle. Isovelikin oli normaali, mutta eihän sitä tiedä jos sillä oli jotain sisäisiä ongelmia. Koulus oli hirveetä kaikki itki.. Hei kuka oot karkkarin koulust? Sama juttu, itekin olin ystävä. Ei voi ymmärtää, miten joku ihminen voi tehdä tuolla tavalla.

  Tytöillä on kuitenkin varmasti nyt hyvä olla Taivaassa. Kundi joutuu käymään kovan koulun, olisi hakenut ajoissa apua. Nyt olen kerrankin Maken kanssa täysin samaa mieltä, kukapa tuollaista osaisi odottaa, on hiukan vaikea käsittää koko asiaa, edes ihan näin sivullisena.

  Mitä syvimmät osanottoni kaikille omaisille ja ystäville. Voimat ei riitä kuin tietokoneelle pelaamaan. Kun nuori veli tekee siskoilleen tuollaisen teon, hän tekee sillä yhtä pahaa itselleen.

  Minun käy yhtä paljon sääliksi poikaa ja koko perhettä. Tuollaista ei pitäisi tapahtua, peruuttamatonta. Anna voimia kaikille asianosaisille! Jumala ei antaisi minkään pahan tapahtua. Huono puoli on se, että Jumala vaikuttaa vain ihmisten kautta ja ihmisillä on oma tahto. Jumalan vastuunpakoilua ei ihmisen. Ihminen on aina syyllinen. Jos aiomme opettaa kreationismia vaihtoehtona evoluutiolle, täytyy meidän myös opettaa haikarateoria vaihtoehtona biologiselle lisääntymiselle????

  Koska ne ovat kaksi eri ainetta? Haikarateoria opitaan jo kotona muutenkin joten ei "tarvetta". Raamatussa kerrotaan kyllä pahoista asioista joita on tapahtunut menneinä vuosituhansina. Mutta hämmästyttävän huonosti suomalaisetkin enää tuntevat edes Raamatun alkeet: Vanha Testamentti on aivan eri asia kuin Uusi.

  Vanhassa kerrotaan juutalaisten historiasta ja 'Mooseksenuskosta'. Siellä kerrotut teot ja kansan toimintatavat eivät ole tarkoitettu esikuviksi, joiden mukaan olisi toimittava nykyäänkin.

  Suurimpiin pahantekoihin syyllistyneethän poistettiin VT: Israel kävi myös väkivaltaisia sotia naapurikansoja vastaan. Uuden Testamentin oppi on sen sijaan käytännössä täysin väkivallaton. Vanhan Testamentin Israel on kristityn seurakunnan vertauskuva. Kuolemansynteihin syyllistynyttä kristittyä joka ei tee parannusta ja luovu pahuudestaan ei surmata, vaan rangaistaan vain 'henkisellä kuolemalla': Muinaisen Israelin sodat pakanakansoja vastaan ovat vertauskuvia nykykristityn taistelusta pahuutta vastaan - ei siis pahoja ihmisiä vastaan.

  Keinot vain ovat kristinuskossa aivan erilaiset. Raamatussa kerrotaan myös, mikä rangaistus seuraa kuoleman jälkeen niille jotka tappavat tai tekevät muuta pahaa. Joten ateistien ja paholaisenpalvojien on aivan turha yrittää käyttää tätä järkyttävää tapahtumaa tekosyyksi kristittyjen vainolle ja Raamattujen kieltämiselle Vanha testamentti on eri asia kuin uusi. Vanha kirjoitettiin ennen Jeesusta ja sisälsi ennustuksia hänen tulostaan ja toiminnastaan, Mutta kyllä paljon israelin kansan surkeaa historiaa.

  Uusi kertoo asioista ja tapahtumista Jeesuksen ajoista maailman loppuun asti, sekä myös siitä kuinka ihmisille käy, uskonsa tai uskonpuutteensa mukaan. Kun nuorisoa opetetaan, he oppivat. He imevät vaikutteita itseensä kuin sieni. Kun mitään rahavoimien kontrollia ei ole, suuria rahoja ansaitaan tuottamalla väkivaltaviihdettä. Koko kansa kumartaa rahaa. Ansaitsemista ei saa estää, niin sanoo laki. Samoin itketään nyt Ruotsissakin. Parempi olisi soittaa ja kirjoittaa kansanedustajilla ja vaatia loppua nuorisoa turmelevalle väkivaltateollisuudelle.

  Teeveekin on yksi pahuuden levittäjä. Kielletään samalla radio, sieltähän soi "hevirokkia", saatanan musiikkia. Esimerkiksi huumeiden kaytön ennaltaehkäisyyn. Poliitikothan tästä nyt vielä puuttuis. Kun tunnetasolla on opittu ja hyväksytty väkivaltaa, silloin on helpompi tehdä se käytännön tilanteessa. Jos joku paheksuu väkivaltaa, hän ei halua katsoakaan sellaista. Kyllä väkivallan katselemista täytyy pitää sairauden merkkinä.

  Minä voin pahoin, kun katson väkivaltaa televisiossakin. Olen yrittänyt joskus soittaakin tv ohjelmapäivystykseen, mutta eihän se mitään auta. Olen 73 vuotias mies. Kaikenlaista on tullut jo nähtyä. Pidän väkivallan esittämistä viihteenä mielettömyytenä ja rikollisena. Sydämestä lähtevät kaikki p Pelejä pelaava eikä mikään Todelliset syylliset tällaiseen onnettomaan tapahtumaan ovat jossain aivan muualla!

  Meidän suomalainen eriarvoistuva yhteiskunta tuottaa tällaisia tapauksia liukuhihnalta! Mutta tokihan te saatte jeesustella, olkaa hyvät vaan! Olen sitä mieltä, että väkivaltaa hyssytellään Suomessa.

  Aika törkeät naisiin kohdistuvat väkivallanteot ovat äärimmilläänkin vain tapukaisia eli ei tappoja eikä ainakaan murhia. Pikkuisen sitten istutaan mukavassa sellissä virkikkeiden keskellä. Niinhän kävi siinä Lappeenrannan murhassakin, jossa tunnetun sosiaali- demokraattien pampun poika tappoi tiellä vastaan tulleen tytön pelkästä kiihkosta. Niinhän se oli meininki myös erään etelä-suomalaisen naispuolisen maaherran pojankin kanssa. Poika tappoi lukuisilla puukon iskuilla vuotiaan pikkupojan Kannelmäessä.

  Pojan isoisä oli kommunisti-Valpon päämies. Mikähän mies se on tämänkin murhaajapojan tausta ja hänen isänsä ja äitinsä tarinan. Siis sun mielestä voi tappaa ja murhata mielin määrin eikä kuitenkaan kukaan saisi sanoa syylliseksi. Kukahan se on syyllinen jos ei tappaja itse.

  Jospa sinulle itsellesi kävisi samanlainen tapaus, etkä itse käsittäisi miten se on voinut tapahtua. Ja paikalla on vain yksi, eli sinä. Et voi varmaankaan mieltää itseäsi syylliseksi, vaan enempikin uhriksi, koska mielessäsi on tapahtunut tilapäinen häiriö, ja toivot sen olevan vain pahaa unta. Mutta kaverisi ovatkin äkkiä entisiä ja sukulaiset samoin.

  Jäät yksin kolkkoon selliisi, ja sinut viedään kauas vankilaan. Tuolloin toivot että kukaan ei sanoisi sinua syylliseksi vaan että sen teki joku muu sinun kauttasi, olit "jonkin vallassa".

  En tuomitse kyseistä velipoikaa. Hän ehkä joskus ymmärtää tuomita itsensä, mutta toivottavasti ei liian ankarasti. Sisaruksia kun ei saa herätettyä eloon.

  Kyllä isoveljen ystävilläkin on varmasti vaikeaa kun kaveri paljastuu murhaajaksi. Teon syistä en tiedä mitään, niin kuin ei kai moni muukaan. Lukea ja yrittää selvitä päivästä toiseen, kun joutuu kuuntelemaan kaikenlaista paskanjauhantaa ja pohdintaa.. Omalla kohdallani kokemus on ollut elämäni rankin, eikä ilman keskusteluapua ole selvinnyt.. Vaivaa, jokapäivä voi tai täytyy lukea jonkun tappaneen jonkun? Ihmettelen minä kovasti, miksi ihmishenki ei enää ole minkään arvoinen?

  Olen luvulla syntynyt mies hetero , sekin pitää nykyisin selvästi ilmaista, ettei tule väärinkäsityksiä? Nyt pitää melkein puolustella sitä, jos olet hetero mies?

  Sieltähän nämä tapaukset yleensä juontavat juurensa! Kännissä suomalainen ei ehkä ole kovin rauhallinen? Kaikist yksinkertaisin selitys minkä voin antaa, on se, että ihmiset yksinkertasesti nykymaailmas kadottaa kosketuksen itteensä. Elämä vaan vie yhä enemmän ihmistä, eikä toisinpäin niin kuin pitäisi olla. Muista sinäkin lukija, että sinulla on oma elämä, omat tarpeet, omat tunteet. Kukaan ei voi niistä määrätä.

  Sinä päätät mitä elämälläsi teet. Kun sinusta tuntuu siltä että et hallitse omaa elämääsi, on kiire, aika ei riitä, tunnet tyytymättömyyttä elämääsi kohtaan Silloin hiljenny, mene itseesi ja tarkastele itseäsi ja elämääsi uusin silmin.

  Jokainen voi muuttua ja oppia nauttimaan elämästä ja hallita sitä siinä määrin, että voi olla onnellinen. Paras viesti, mitä olen lukenut aikoihin. Kyseessä on meitä kaikkia kotkalaisia kipeästi koskettava onneton tapahtuma. Miten me voisimme olla tukemassa perheen äitiä ja isää ja kenties poikaakin tällä kammottavalla hetkellä?

  Ostamme uuden iltapäivälehden, jossa on taas joku uusi karmeus, joka haalistaa tämän. Emme ehtineet paneutua kunnolla Nokian insuliinimyrkytyksiin, kun toinen insuliinimyrkytysjuttu vei huomiomme. Me jatkamme lukemalla uutisia ja jatkamme kauhistelua..

  Mutta tämän kaltaisten tapahtumien keskelle joutuvien elämä jämähtää tapahtuneeseen, eikä kuittaannu -elämä jatkuu-lauseella. Miksi minä en koskaan voita lotossa? Jumalan ainoa poika Jeesus Kristus kuoli hirvittävän tuskallisen Ristinkuoleman, juuri meidän syntiemme tähden. Joka uskoo Jeesukseen Kristukseen saa syntinsä anteeksi.

  Sinä et voita Lotossa, koska siitä ei olisi sielullesi muuta kuin vahinkoa! Et vai ymmärrä sitä. Ole ja elä nöyränä ja kuuliaisena. Äidin ja isän puolesta todella kova suru.

  Kyllä elämä on julmaa. En ymmärrä näitä tekoja, en millään. Poika tuhosi niin monen elämän. Tämä on seurausta Onko todella Vanhasesta ja kataisesta tärkeämpää lyhetää miljardeilla suomen velkaa enen aikojaa ja jättää nämä ongelmat varjoon?

  Tässä taas yksi seuraus kun ei huolehdita omista sairaista ihmisistä. Nämä on ainoastaan arvovalta kysymyksiä. Suomalainen nuoriso saa olla heidän mielestää yhä sairaampia koska heille ei edes yritetä järjestää hoitoa. Vanhanen ja Katainen olisi etukäteen tienneet että joku sekoo? Ainiin kristallipallosta katsomalla tai kortilla Yhteiskunnan piikkiin vaan kun joku sekoo! Vanhanen ja Katainen ovat jatkaneet edellisen hallituksen linjoilla ja supistaneet osaltaan mielisairaiden laitospaikkoja.

  Lisäksi avohoitoresursseja on supistettu. Ihan tästä vaan oli nyt kysymys! Mietihän vähän asioita ja yleensä tätä elämän menoa, joka on meidän jokaisen, ihan jokaikisen vastuulla. Ei yhteiskunta, kunta, kaupunki, sossu, ym ole vastuussa, vaan Sinäja minä me kaikki tämän yhteiskunnan jäsenet Toivottavasti jätkä kärventyy helvetissä.

  Uskon että sattuu enemmän kuin kukaan voi kuvitella. Väkivaltaohjelmat televisiossa ja huumeet johtavat tämäkaltaisiin tekoihin. Vastuuta ei enää tunneta lähimmäisistä. Rakkauden tilalle on tullut väkivalta, kiusaaminen ja kaikenalainen paha. Kyllä yhteiskunta voi Suomessa melko huonosti. Mielestäni, joitain kulttuureja hieman tuntevana, yritämme jäljetellä USA: Mielestäni käänne tapahtui Radiolinjan nyk.

  Tämän jälkeen kulttuurimme on mielestäni muuttunut huomattavasti. Itse olen sen verran vahva että elän ihan omalla tavallani annan itselleni aikaa levätä, hyväksyn tunteet, pystyn rakastaa, tukea toista, rakennan omat visioni Hyvyys ja unelmat puuttuvat.

  Painotetaan kaiken virtaamista, välittömyyttä, kaiken viemistä lokaan, kertakäyttöisyytta. Yrittämisen ja rahan, tuloksen mahtia henkisten alojen ja vähäosaisempien hinnalla. Yhdysvalloissa on vähän samantapaisia piirteitä kulttuurissa, mutta siellä myös yhteisöstä välittäminen on arvossaan ja ihmiset uskovat hyvään. Meillä hyvään uskovia ihmisiä saa todella hakea, ainakin Keski-Suomessa.

  Suomessa ainoa hyväksyttävä alakulttuurimuoto on kohta elämyskulttuurit seksiä, ekstremeä, trendiä, tositvtä. Oikeesti ettekö te ihmiset tajua että tämä asia satuttaa kaikkia kotkalaisia mutta eniten se satuttaa tätä kyseistä poikaa ja hänen vanhempia, joten antakaa ihmisten olla ja keskittykää omiin elämiinne!!!!!!!!!

  No miten voi satuttaa aikuista ihmistä kuka tappoi sisarukset? Tiedätkö montako prosenttia pahoinpitelyistä puhumattakaan tapoista tapahtuu alkoholin vaikutuksen alaisena? Kuten on lehdessäkin mainittu, niin tässätapauksessa ei ollut huumeet, eikä päihteet kyseessä. Ihailen tapaasi ymmärtää raa'an verityön tekijää. Ehkä siksi meni huonoon kuntoonkin todellisuuden valjettua.

  En ole väkivallan ja veritekojen ymmärtäjä, mutta onko veli tiennyt mitä tuli tehneeksi? Miksi tälläisissä tapauksissa pitää aina muistaa mainita että uhrit harrasti urheilua? Ihan kuin "paremmat ihmiset" ois kuollu ja "huonompi" ihminen tappanut.

  No,oikeastaanhan näin on mutta toi ainainen "olivat niin hyviä ja harrastivat urheilua"-juttu häiritsee,tämä kun ei ole eka kerta. Ikävä hommahan toi juttu on,vaikeaa löytää sanoja. Tämä sattui 5 vuotta Myyrmannin pommi-iskun jälkeen 1. Silloin kuoli 7, nyt 2. Syksy pahaa aikaa hiljaisille ja kilteille. Pitää keskustella, se juuri on terapiaa. Villaisellako pitäisi kaikki paha painaa?

  Miksi sinä luet näitä? Onko koko suomen kansa vailla terapiaa?? Ne ketkä ovat,saavat sitä kyllä jostain muualta,kuin keskustelupalstoilta. Se taas ei kuulu Ne ketkä ovat vailla terapiaa eivät useinkaan sitä saa, jos edes osaavat tai jaksavat sitä pyytää. Vaikeneminen on Suomessa ollut kultaa kait sisällissodasta lähtien, olisi jo aika oppia puhumaan!!! Aivan käsittämätöntä ajatella, mikä ajaa ihmisen tehdä tuollaisen teon, ei voi käsittää, ei. Mieli pimenee, maailma pimenee Vanhemmilta vietiin kaikki ja he saavat sen kanssa elää lopun elämänsä.

  Iloitkaa te, joilla se vielä on. Voi sinuu, kuka sen varasti? Järkytys purkautuu monin sanoin. Kynttilöiden sijasta voisimme kukin tahollamme rukoilla ihmiskunnan pelastumiseksi. Jumala kuulee ahdistuneita sydämiä. Olo on ihan kamala tollasen jälkeen, vaikkei läheltä liippaakkaan, mut olis se jännä tietää, mistä se ase tuli kuvioihin jos huumetaustaa ei ollut??? Mitähän jännää siinä olis??

  Kerro ihmeessä mullekkin, että mitä jännää? Kyllä minullakin on aivan hyvä oma elämä mutta haluan silti luonnollisesti tietää näistä tapahtumista enemmän. Kun syy löydetään niin siitä on varmaankin apua muissa asioissa.

  Ettei tälläisiä vaikka sattuisi muuallakin. Jos asiallisesti keskustellaan niinkuin suurinosa täällä tekee niin mitäs pahaa siinä muka on? Monet ovat nyt uteliaita , ahdistuneita, vihaisia yms. Paranoidinen psykoosi voi nuorelle kehittyä niin, että läheistenkin on sitä vaikea havaita. Tilanne huomataan yleensä sitten kun nuori toimii harhaluulojensa mukaisesti ja usein tilanne on hengenvaarallinen.

  Tälläiset tapahtumat saavat ihmisen pysähtymään hetkeksi ja miettimään miten näin voi tapahtua. Toivon mukaa kynttilöitä kertyisi kotkan torille tänä iltana,tapaus kosketti kaikkia. Sen sijaan veroja korotetaan lisää, jotta voidaan maksaa toriparkit, merimuseot, akvaariot, höyrypanimot, Sapokan rantasaunat, teatterin laajennukset, kaupunginjohtajien roimat palkankorotukset, jne.

  Kotkassa joudutaan leikkaamaan terveydenhoitopalveluja vastaisuudessa rutkasti lisää, vaikka veroja korotettaisiin prosenttiyksikölläkin. Kuka tietää millaisia murhenäytelmiä meillä on vielä näkemättä, kun mielenterveyspotilaat jätetään tietoisesti hoitamatta?

  Olen kuullut vaikka minkälaisia kauhujuttuja siitä, kuinka ihmiset eivät saa terveyskeskuksesta enää apuja. Olisiko tässäkin sellaisesta kysymys? Jos tuntemattomat ei voi ymmärtää niin voin vain kuvitella huomata että ei myöskään ystävätkään tai kukaan joka tunsi perheen voi ymmärtää teon motiiveja. Ja jos niitä koskaan julkisuuteen tuodaan niin sitä ennen voimme vain spekuloida ja jatkaa tätä paskanjauhantaa jota täällä jo on tehty.

  Itse toivon jaksamista vanhemmille, muulle suvulle, ystäville ja kaikille läheisille. Niin ja spekulointia riittää, kun ihmisiltä puuttuu oma elämä. Korppikotkia riittää ainakin tässä ketjussä. Surekaa tapahtumaa omassa hiljaisuudessanne, älkääkä täällä asiattomasti ruotiko.

  Sitä on varmaan koulukiusattu, mikä antaa ilman muuta oikeutuksen tappaa kaksi ihmistä. Tai sitten se on saanut huonon kasvatuksen ja vanhemmat on syyllisä. Tai sitten sen opettajat on kiusannut sitä ja seiksi se tappoi siskonsa. Tai se on nähnyt liikaa väkivalta- ja seksifilmejä ja sehän on taas yhteiskunnan syy. Tai sitten siskot ärsytti sitä ja sehän ei ole veljen vika, vaan siskojen.

  Vähän nin kuin itsemurha Mutta yhtä kaikki poikahan on syytön!!! Toivon voimia kaikille tänne kirjoittaville ja itseään terapoiville. Jaksamisia tämän vaikean asian kanssa. Omaiset ja sukulaisethan eivät tällaista potaskaa lue. Olen sairastanut syntymästäni asti lievää aivotoimintahäiriötä. Olen päällisin puolin aivan normaali suomalainen varsin menestynyt mieshenkilö ja ystäväpiirini on laaja. Eräässä tilaisuudessa tulin ensin pahoinvoivaksi ja menin sitten tajuttomaksi.

  Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Herätessäni en ollut oma itseni lainkaan, vaan läsnäolijoiden mukaan olin täydessä paniikissa ja tartuin auttajiini tappaakseni heidät. Yksi auttajistani loukkaantui vakasti ja kaksi muuta lievemmin. Tunnin kuluttaa selvittyäni en voinut kuin ihmetellä tapahtumia. Siitä asti olen saanut asianmukaista lääkitystä. Kohtauksia ei ole enää ilmaantunut. Siksi avohoidossa seilaa vaikka ketä.

  Jos jeppe unohtaa ottaa lääkkeet, seuraukset on sen mukaiset. Aivan turhaa ahdistua pitämällä kaikki omassa pienessä päässään. Asiallisuus on toki hyvä muistaa aina, mutta on hyvä nähdä, että ihmiset eivät ole vielä niin paatuneita, etteivät reagoisi tragediaan.

  Pään sisälle kun kasautuu tarpeeks asioita niin ne voi tulla räjähdyksenä ulos. Vaan säilyttäkää uskonne,sillä lunastuksenne aika on lähellä. Ihminen voidaan tappaa mutta ei hänen sieluaan Vai löytyykö tekijältä ystä Joku koulukiusaus vois olla takana? Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu.

  Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen.

  Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle. Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä.

  Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä. Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut.

  Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm. Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä.

  Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

  Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti. Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty. Mutta kohta joku porukoista sanoi, että minut on piiskattava, koska isänsäkin piiskaa, niin on sinunkin se tehtävä.

  Ne osasivat kyllä painostaa Topia, epäilivät että sillä ei voimat riitä eikä sillä ole oikein miehen luonnetta, piiskan antaminen vaatii riskin, päättäväisen ja määrätietoisen miehen, löperön on turha sellaiseen ryhtyä.

  Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata. Tosin viimeisestä löylytyksestä on jo vuoren verran, mutta en minä sitä niillen sanonut, se oli sen verran nolo juttu. Kävihän se Topi lopulta minuun kiinni ja pyöritti oikein vahvemman oikeudella. Minä tiesin, että se on riski jätkä, mutta nyt minä sen myös tunsin.

  Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa. Kamppaillukaverini oli tuolloin varmaan vuotias, mutta varmasti riskimpi kuin isäni.

  Ja lopputuloskin selvisi kohta. Minä makasin housut linkussa Topin polvilla ja veljellinen koura tanssi pakaroillani ja sellianen ihme tapahtui, että kun minua pyllylle mäiskittiin, niin jostain syystä slmistäni alkoi vuotamaan vesi. Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani.

  Topi auttoi minua nostamaan housuni ja veti sitten minut viereensä istumaan ja sanoi: Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin. Olen minä Topin kanssa kahdenkesken monta kertaa puhunut tuon illan tapahtumista ja vieläkin minä olen sitä mieltä, että siinä on koko maakunnan riskein ja fiksuin kaveri.

  Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Kaveruuden hinta Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski.

  Mistä löytäis miehen joka haluais palvoa mun persett. Oon nuori timmi kundi ja tykkään käyttää alkkareita toiveittesi mukaan Tekis mieli herkutella nähdä isoa runkulla itsel kunnon kanki turku. I am 27yo man based in Oulu looking for a woman for good company and fun, if interested just left a comment.

  Onko kukaan ostanut leluja sinful. Putiikki vaikuttaa luotettavalta, onko näin? Voiko itse valita tuleeko paketti kotiin postila. Olen alle kymppinen mies. Fetissinäni minulla on naisten kumisaappaisiin runkkaaminen.

  Suomalainen blondi liftaa miehen kyytiin, mutta rahaa ei ole. Takapuoli toimii maksuvälineenä tässä tapauksessa. Mies pääsee nauttimaan kahdesta nuoresta tiukastaThaitytöstä ja polkee heitä vuoronperään.

  Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Tuolla netissä on muutamia reaali. Onko jollain kokemusta tai suosituksia hyvästä tekovaginasta? Ajattelin ostaa huomenna ja mennä ulos kokeilemaan. Työkaverini on todella pieni nainen ja minä olen iso. Olen huomannut että hän katselee etumustani kiimaisesti. Kysyn nyt suoraan teiltä palstaa lukevilta naisilta, että kuinka moni teistä saa oikeasti orgasmeja? Sillä jos ette vielä.

  Moi olisiko kellään mitä hyvää runkkaus paikka tai jotain vastaava paikkaa jyväskylässä. Miestä 2 ukkoikään tullutta imuttajaa valmiina.

  Ikä meillä 59 ja 70v imuttajista paras 70v.

  raju seksi suomi keskustelu kotka

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *