Category Archives: Tytöt Pori

  Www com suomalainen amatööri

  www com suomalainen amatööri

  Seksikäs ja isotissinen vaimo on suihkussa. Kurvikas tyttö nussii peilin edessä. Paljas beibi imee kylvyssä kyrpää. Tyttö on amatööri, mutta imutta kuin huora. Amatööri kotiäiti on kotona kiimassa. Amatööri pari tekee kotivideota. Nuori beibi saa takapihalla. Pari nussii ja tekee pornovideota. Nuori beibi saa rajusti munaa. Koulutyttö saa rajusti syvälle pilluun. Amatööri vaimo dildoottaa kotona. Tässä yhteydessä moitteet Liisa Väisäselle: Moni olisi siitä ilahtunut, yhtä moni paheksunut.

  Kirja tarjoaa pistävää kritiikkiä epärehellisistä paaveista aina italialaisista vallanpitäjistä typerimpiin, fasistidiktaattori Benito Mussolinista tukan istuttaja Silvio Berlusconiin. Katolista kirkkoa hän kiittelee historiallisten väärinkäytösten ehkäisystä ja rajan vedosta järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

  Huolimatta siitä, että Martin Luther jo puoli vuosituhatta sitten kirkon portaita nöyrästi katuen ylös kontatessaan äkkäsi: Saman toivottavasti huomasi myöhemmin vähän ajateltuaan myös se perussuomalaisten jotenkin keskeneräiseksi jäänyt nuorpoliitikko, kun Tuomiokirkon portaita konttasi omalla kohuvideollaan.

  Vilpintekijöiden ja heitä kyttäävien viranomaisten mielikuvitus ja kekseliäisyys on rajaton, myös Italiassa. Meillä autojen turvavyöpakko oli monille vapauden riistoa vertaa SDP: Suomessa turvavöitä vastustettiin perusteluna se, että vyöt hidastavat autosta poispääsyä, jos vaikka panssarivaunu ajaa päälle.

  Italiassa mentiin pidemmälle mutta mielikuvitusta käyttäen. Autoilijat hankkivat t-paitoja, joihin oli värjätty mustaa turvavyötä muistuttava vino raita! Näin poliisit pidettiin tyytyväisinä ja autoilijan omanarvontunto korkealla.

  Kun pimeän rahan käyttöä ja verovilppiä yritettiin saada kuriin, keinot olivat monet. Menestyneen tuntuneessa ravintolassa kävi kirjanpidon perusteella iltaa kohden vain tusinan verran asiakkaita. Naapuripesuloihin tehtiin tarkastusisku ja mitä todettiinkaan: Sana tästä kiiri kuitenkin parturien ja kampaamojen pitäjien tietoon.

  Äkkiä parturikampaamoilla oli takahuoneissaan oman pesukoneet. Moni muistaa myös ravintolassa käytyään, että maksukuitti oli säilytettävä aina metrin päähän ravintolasta, jos verokarhukopla tekisi yllätystarkastuksen. Liisa Väisänen on ilmeisen kuuliaisena kerännyt kosolti kokemuksia kaikenlaisista veroista. Meidän peruutettu veneveroyrityksemme oli pikku juttu, eikä se tullut edes voimaan.

  Toimistoaan Italiassa pitäneenä Väisäsen oli maksettava ulkoseinään kiinnitetystä kyltistä veroa. Siihen liittyvä byrokratia on oivallinen varoitus suomalaisille. Kyltin vuoksi oli käytävä pingpong-postia viranomaisten kanssa. Tarkkojen mittausten perusteella veroksi määrättiin hiukan päälle yksi euro. Se oli kertaluonteinen, mutta leimavero oli sentään 12 euroa!

  Myös seinään kiinnitetty kukkaruukku on kuntakohtaisen varjoveron alainen. Vuosituhannen alussa Väisäsen kyltin varjovero oli yli euroa per vuosi. Vielä alussa mainitut Mooseksen sarvet Michelangelon veistoksessa. Ne ovat seurausta onnettomasta kielivirheestä. Blondi webkamera beibi strippaa. Kuuma latinatyttö strippaa ja dildoottaa.

  Isotissinen nainen on humalassa ja kiimainen. Humalassa beibi masturbo suihkussa. Nainen on humalassa ja kiimainen. Amatööri tyttö lutkuttaa kuin taitava prostituoitu. Vanha, musta nainen imee penistä. Kiimainen kotiäiti tyydyttää itseään.

  Halpa huora saa kadulla vittuun. Kurvikas ja paksu beibi saa ulkona kyrpää. Asiakas panee huoralle hotellissa vittuun.

  www com suomalainen amatööri Maailmalla paljon olleena, en ole koskaan joutunut moisen argumentoinnin kohteeksi. Toimistoaan Italiassa pitäneenä Väisäsen oli maksettava ulkoseinään kiinnitetystä kyltistä veroa. Että me tiesimme kaikki eivät kuolleet. Amatööri tyttö kadulta on huora. Menestyneen tuntuneessa ravintolassa kävi kirjanpidon perusteella iltaa kohden vain tusinan verran asiakkaita. Humalassa huora imee munaa.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *